-

FESTİVAL COŞKUSU TÜM GÜZELLİĞİ İLE DEVAM EDİYOR

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen 32.Uluslararası Aksaray Ihlara Kültür Turizm ve Sanat Festivali 7. Gününde de renkli ve coşkulu görüntülere sahne oldu.

FESTİVAL COŞKUSU TÜM GÜZELLİĞİ İLE DEVAM EDİYOR
12 Eylül 2014 - 16:46
Kent meydanında düzenlenen program, Aksaray Valisi Şeref Ataklı ve Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın katılımı ile gerçekleşti.

Vali Ataklı ve Başkan Yazgı, programı halkın arasında izleyerek Aksaray’da bir ilki gerçekleştirmiş oldular.

7.günde mahalli sanatçılar Şirin Alp ve İbrahim Karacan’ın birbirinden güzel konserleriyle devam etti. Sanatçılar Şirin ve Karacan kendilerine özgü davranışları ve sesleriyle meydanı dolduran binlerce vatandaşa unutulmaz bir konser verdiler.

Daha sonra sahneye çıkan Devlet Halk Dansları Topluluğu ekibi farklı yörelere özgü dans gösterileriyle izleyicilere muhteşem bir şölen sundular.

Ünlü ses sanatçısı Armağan Elçi, alkışlar arasında çıktığı sahnede söylediği birbirinden güzel türkülerle meydanı dolduran izleyicileri coşturdu. Güzel sesi ve sempatik davranışlarıyla dikkat çeken Elçi, zaman zaman izleyicilerin arasına girerek türkülerini onlarla paylaştı.

Birbirinden güzel, renkli ve coşkulu gösterilerin yer aldığı programda Aksaray Valisi Şeref Ataklı ile Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, festivale sağladıkları güzel katkılardan dolayı sanatçılara teşekkür ederek plaket verdiler.

Festivalin başladığı ilk günden beri kent meydanında konserleri izleyen ve doyasıya eğlenen vatandaşlar, kendilerine bu güzel imkânları sağlayan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibine teşekkür ettiler.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum