-

BAŞKAN YAZGI " YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINIZ KUTLU OLSUN"

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı 2014-2015 eğitim öğretim yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında öğrencilerin, öğretmenlerin ve anne babaların yeni eğitim öğretim yılını kutladı.

BAŞKAN YAZGI " YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINIZ KUTLU OLSUN"
13 Eylül 2014 - 16:24
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, açıklamasındaTürkiye'nin eğitim öğretim alanında önemli bir yol kat ettiğine vurgu yaparakşu görüşlere yer verdi

“ 2014- 2015 eğitim öğretim yılına başlayacağımız bu günde geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan, evlatlarını okutmak için seferber olan anne babalarımızın, yurdun dört bir yanında fedakârlık örneği göstererek yeni nesiller yetiştiren saygıdeğer öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılı sevincini en samimi duygularla paylaşıyoruz.

Türkiye’miz birçok alanda olduğu gibi eğitim alanında da önemli bir yol kat etti. Eğitim açısından da diğer ülkelerle yarışır hale geldi. Eğitime yapılan yatırımın Türkiye'nin yükselen geleceğine yapılan bir yatırım olduğu bilinciyle hareket eden hükümetimiz, teknolojinin de eğitim alanında son derece verimli kullanıldığı, çocuklarımızın ruhsal ve fiziksel sağlıklarının ön planda tutulduğu, yeni bir eğitim sistemi inşa etti.

 Sunulan yeni eğitim olanaklarıyla bir eğitim öğretim yılına daha başlayan geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi, cefakâr anne babalarımızı ve fedakâr öğretmenlerimizi kutluyor, tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum" dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum