-

TARIM VE İNSAN KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2013 yılında düzenlediği 5.Tarım ve İnsan konulu ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafların sergileneceği fotoğraf sergisi açıldı.

TARIM VE İNSAN KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI
16 Eylül 2014 - 18:00
EFOR Avm Güzel Sanatlar Merkezindeki serginin açılışına, Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Ak Parti İl Başkanı M.Fatih Yıldırıcı, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bestami Zabun,  Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk ve davetliler katıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun yaptığı açılış konuşmasında; "Bakanlığımızın 2009 yılından bu yana her yıl düzenlediği "Tarım ve İnsan" konulu ulusal fotoğraf yarışmasının 2013 yılında yapılan beşincisinde dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen fotoğrafların, İlimizde üç gün boyunca sergileneceğini" ifade etti.

Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan yarışmaya İlimizden de başvuru olmasını istediklerini belirten Zabun; "Katılımlarından dolayı başta sayın Valimize ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Sergi 16-19 Eylül 2014 tarihleri arasında EFOR Avm Güzel Sanatlar Merkezinde gezilebilecek. Üç gün açık kalacak olan sergi ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum