-

AKSARAY DA KENDİ İŞİNİ KURMAK İSTEYENE 30 BİN TL HİBE

Aksaray Ticaret Borsası Güzelyurt Ve Eskil İlçelerinden Sonra Aksaray Merkezde de Girişimcilik Kursu Açıyor.

AKSARAY DA KENDİ İŞİNİ KURMAK İSTEYENE 30 BİN TL HİBE
17 Eylül 2014 - 09:56
Güzelyurt Ve Eskil İlçelerinden Sonra, Aksaray Ticaret Borsası (ATB),KOSGEB ve Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliği ile Aksaray Merkezde de Uygulanabilir Girişimcilik Kursu Açıyor.  

Kendi işini kurmak isteyen ve uygulanabilir bir iş planı projesine sahip girişimci adaylarına yönelik ücretsiz Uygulanabilir Girişimcilik kursuna katılımın yoğun olması bekleniyor.

Eğitmenliğini Aksaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tülay Yeniçeri’nin yapacağı “Uygulanabilir Girişimcilik Eğitimi Kursu" 8 – 19 Ekim 2014 tarihleri arsasında Aksaray Ticaret Borsası Meclis salonunda gerçekleştirilecek.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, "Aksaraylı girişimcilerimize iş imkanı sağlamak için üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Bu anlamda KOSGEB desteklerinden faydalanmaları için çalışmalar yapıyoruz. Bu projenin amacı istihdam sorununun en önemli çözümlerinden biri olan girişimciliğin desteklenip yaygınlaştırılarak ekonomik kalkınmaya katkı sağlamaktadır. Ayrıca KOSGEB Uygulanabilir Girişimcilik Eğitimi Kursunu ’’ Tamamlayan kursiyerlere 30 bin TL geri ödemesiz hibe, 70 bin TL faizsiz iki yıl ödemesiz kredi imkanı vermektedir.” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum