-

MUHTARLAR SORUNLARINI ANLATTI

Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan ALTUNDAĞ ve İl Genel Meclisi Başkanı M.Mehmet TÜZÜN'ünün ev sahipliğini yaptığı muhtarlarla istişare toplantısının ilki Sağlık İl Müdürlüğü Toplantı salonunda gerçekleşti.

MUHTARLAR SORUNLARINI ANLATTI
22 Eylül 2014 - 17:10
Toplantıya İl Genel Meclisi merkez üyeleri, İl Özel İdare Genel Sekreteri, yardımcıları, birim müdürleri ve merkeze bağlı köylerin muhtarları katıldı. Katılımın yoğun olduğu toplantıda, köylerin ihtiyaçları, 2015 yılı yatırımları için talepleri ve yapılan yatırımlar değerlendirildi. Söz alan muhtarlar Özel İdare'nin sunmuş olduğu hizmetlerden çok memnun olduklarını belirterek Genel Sekreterimiz Ramazan Bey'in nezdinde tüm Özel İdare personeline teşekkür ediyoruz, köylerimizin her türlü yol, su, kanalizasyon, tarımsal sulama ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Ama ihtiyaç bitmez, herşey yapılsa bitse, köylerimize doğal gaz isteriz, Allah Devletimize zeval vermesin dediler.



İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan ALTUNDAĞ, geniş katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür etti ve merkeze bağlı köy muhtarlarımızla ilkini gerçekleştirdiğimiz istişare toplantılarına, ilçelerimizde yapacağımız toplantılarla devam edeceğiz dedi. Yapılan hizmetlerden duyulan memnuniyeti dinleyince işimizi iyi yapmanın vermiş olduğu haklı gururu, tüm çalışma arkadaşlarımla paylaşıyorum. Bizler büyük ve güçlü devletimizin sunmuş olduğu imkanları, köylerde yaşayan vatandaşlarımıza hizmete çevirmekle görevlendirilmiş kişileriz. Böyle bir hizmete vesile kılındığımız için de ne kadar şükretsek azdır diyerek sözlerine şöyle devam etti. Bu sene 24 belediyemiz nüfuslarındaki azalma sebebi ile köye dönüştüler. Hizmet verdiğimiz köy sayısı 177'ye yükseldi. Yeni köylerimizin içme suyu, yol ve kanalizasyon yönünden eksikleri çok fazla. 2014 yılı içerisinde yapılması gereken planlı işlerimizin yanı sıra yeni köylerimizin de zaruri ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Bu istişare toplantısını yapma amacımız da bu sene yapılan işleri teyit etmek ve 2015 yılı içerisinde yapılması istenilen talepleri görüşüp değerlendirerek bütçemizi oluşturmak. Bundan sonra da bu tür toplantıları yapmaya devam edeceğiz. Tüm çalışma arkadaşlarım adına, sizlere hizmet götürebilmek için canla başla çalışacağımızın sözünü veriyorum, muhtarlarımızın da bu konuda bizlere destek olacaklarından hiç bir şüphem yok, çünkü bizler büyük bir ailenin bireyleriyiz. dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı M.Mehmet Tüzün'ün tüm konuşmaları dikkatle dinlediği, muhtarların dilek ve taleplerini tek tek not ettiği görüldü. Toplantı sonunda muhtarlarla görüşen Mehmet Tüzün şu değerlendirmelerde bulundu; İstişare toplantısının amacına ulaştığını görmek, muhtarların memnuniyetini dinlemek ve ekibin bir parçası gibi sorumluluk aldıklarına şahit olmak beni ziyadesiyle memnun etti. Muhtarımızın tüm taleplerini dinledim ve not aldım. Arkadaşlarımızla beraber oturup bu talepleri inceleyeceğiz, değerlendireceğiz ve takipçisi olacağız. Bizim vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layıktır dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum