-

VERENEL DERNEĞİ AKSARAY ŞUBESİNDEN HAYIRSEVERLERE KURBAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

Verenel Derneği Aksaray Şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda Afrika’daki Müslümanlar için kurban bağışlarını ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırıyor.

VERENEL DERNEĞİ AKSARAY ŞUBESİNDEN HAYIRSEVERLERE KURBAN BAĞIŞI ÇAĞRISI
24 Eylül 2014 - 14:56
Verenel Derneği Aksaray Şubesi önümüzdeki Kurban Bayramı'nda Afrika ülkesi Mali Cumhuriyetinde ki Müslümanlara kurban bağışlarını iletecek.

Verenel Derneği Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Celal Altın, yaptığı açıklamada dernek olarak her yıl olduğu gibi bu yılda 18 ülkede Kurban organizasyonu yapacaklarını ifade etti.

Verenel Derneği Başkan Yardımcısı Celal Altın, Aksaray’daki tüm hayırseverlere kurban bağışı konusunda çağrıda bulunarak yurt dışı kurban bedelinin 300 TL, Yurt içi ve Suriye için 600 TL Gazze için kurban bedelinin ise 700 TL olduğunu kaydetti.

Başkan Yardımcısı Celal Altın, bu yıl ki Kurban bayramı organizasyonuna Aksaray’ın tanınmış tecrübeli gazetecilerinden biri olan Aksaray Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosunda görevli gazeteci Savaş Ulukaya’nın katılacağını bildirdi.

Altın, gazeteci Savaş Ulukaya’nın arife günü Tunus havayollarına ait uçakla Mali Cumhuriyetine gideceğini ve kurban dağıtım bölgesinde Malili Müslümanlara ulaştırılacak olan kurban yardımlarını görüntüleyeceğini ve bölgede yaşayan fakir halk ile ilgili izlenimlerini aktaracağını belirtti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum