-

ASÜSEM DEN AİLE DANIŞMANLIĞI EĞİTİM PROGRAMI

Aksaray Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASÜSEM), toplam 450 saat sürecek olan ‘Sertifikalı Aile Danışmanlığı Eğitimi Programı’ düzenleyecek. İlgili program için başvurular 10 Ekim 2014’e kadar sürecek. Eğitimlerin başlama tarihi ise 13 Ekim 2014 olarak belirtildi

ASÜSEM DEN AİLE DANIŞMANLIĞI EĞİTİM PROGRAMI
24 Eylül 2014 - 15:43
Program; “Aile Danışmanlığı Yönetmeliği”nde belirlenen meslek elemanları ve yine yönetmelikte belirlenen eğitim niteliklerine uygun uzman, zenginleştirilmiş eğitim içeriği ile teorik düzeyde ve uygulamada yetkin aile danışmanlığı personeli yetiştirmeyi amaçlıyor. Eğitime Psikoloji, Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Tıp, Hemşirelik ve Çocuk Gelişimi Bölümlerinden lisans düzeyinde mezun olanlar katılabilecek. Önkayıt ve kesin kayıtlar Kütüphane Binası içinde bulunan ASÜSEM’de alınacak ve dersler de yine ASÜSEM dersliklerinde yapılacak. Derslere yüzde 70 devam zorunluluğu bulunuyor. Programa katılım bedeli 2 bin 800 lira olarak belirlendi. Ödemeler 4 taksit şeklinde yapılabilecek. Kayıt esnasında kişilerden 2 adet vesikalık fotoğraf, lisans diplomasının aslı ve iki yönlü fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi ve program ücretinin ilk taksitinin yatırıldığına ilişkin dekontun aslı ve fotokopisi isteniyor.

aksaray,aksaray haberleri,aksaray gündemi,aksaray üniversitesi,Ayrıntılı bilgi http://asusem.aksaray.edu.tr internet sitesinden ve (0382) 288 2399-288 2906 numaralı telefonlardan edinilebilir.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum