-

AKSARAY DA GİRİŞİMCİLİK KURSU SONA ERDİ

Aksaray Belediyesi Tümsiad Ve Kosgeb’in Ortaklaşa Düzenlediği Girişimcilik Kursuna Ev Sahipliği Yaptı...

AKSARAY DA GİRİŞİMCİLİK KURSU SONA ERDİ
25 Eylül 2014 - 12:17
Kısa adı TÜMSİAD olan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği’nin Aksaray Şubesi ile KOSGEB tarafından ortaklaşa düzenlenen Girişimcilik kursu sona erdi. Kursa katılan 27 kursiyere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Aksaray Belediyesi konferans salonunda düzenlenen sertifika törenine Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemekaya, TÜMSİAD Aksaray Şube Başkanı İzzet Çevik, KOSGEB Müdürü Hakan Koçak ve sertifika almaya hak kazanan kursiyerler katıldı.

Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya programda yaptığı konuşmada Aksaray Belediyesinin böylesine önemli ve güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek şunları söyledi “ “TÜMSİAD ve KOSGEB tarafından ortaklaşa 27 vatandaşımıza girişimcilik eğitimi ile ilgili bir kurs düzenlendi. Bu kurs yaklaşık 70 saatlik kurstu. Bizde Aksaray belediyesi olarak bu kursa ev sahipliği yaptık. Ve çok mutlu olduk. İnşallah bu almış olduğunuz eğitimler size yeni iş kapıları açar, hayatınıza yeni renkler katarsınız. Böylesine önemli bir çalışmayı yaptıklarından dolayı TÜMSİAD ve KOSGEB ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi. Bu arada Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği’nin Aksaray Şubesi Başkanı İzzet Çevik, düzenledikleri kursa ev sahipliği yapmasından ve sağladığı katkılardan dolayı Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür plaketi verdi. Çevik, Başkan Yazgı’nın il dışında olmasından dolayı plaketini başkan adına Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya’ya takdim etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum