-

AKSARAY TİCARET BORSASI EĞİTİMDE SINIR TANIMIYOR

Aksaray Ticaret Borsası 19. Eğitimini Veriyor...

AKSARAY TİCARET BORSASI EĞİTİMDE SINIR TANIMIYOR
27 Eylül 2014 - 08:05
Aksaray kamuoyu ve dinamikleriyle son derece iyi ilişkiler gerçekleştiren Aksaray Ticaret Borsası, yatırımları ve üretimleri ile şehre değer katan işadamlarının da içinde yer aldığı organizasyonların yanı sıra genel eğitimi de destekliyor.Aksaray’ın Eğitim yönünden en ideal şekilde faydalanması için eğitim seminerleri, Uygulamalı Girişimcilik Kursları, Teknik destek Programı kapsamında Tarımsal ürünlerin pazarlanması, et üretiminde verimlilik eğitimleri düzenleyerek şehrin kalkınmasında büyük rol oynuyor.

Ahiler Kalkınma Ajansı'nın 2 projeye destek için onay verdiği bildirildi.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, yaptığı açıklamada, “Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız, cehaletin bedeli hesaplanamaz” ifadesine yer verirken“Aksaray Ticaret Borsası Olarak 19. Eğitimimizi gerçekleştiriyoruz” dedi. Başkan Özkök Ahiler Kalkınma Ajansı'nın Teknik destek programı çerçevesinde Aksaray Ticaret Borsası ve Aksaray Kırmızı Et Üreticiler Birliği Olarak 2 proje başvurusu yapıldığını belirtti.

Projelerden 2'sine destek için onay verildiğini ifade eden Özkök, şu bilgileri verdi:

"Ahiler Kalkınma Ajansı'na 2014 yılı Teknik destek Programı kapsamında Aksaray Ticaret Borsası için “Tarımsal Ürünlerin Pazarlanması” Kırmızı Et Üreticileri Birliği İçinde “ Et Üretiminde Verimlilik” isimli projelerimiz Ahiler Kalkınma Ajansında kabul gördü.  Projeler için sözleşmelerimizi imzaladık. “Tarımsal ürünlerin pazarlanması” projesinde üyemize eğitimi Ziraat Fakültesinden, Et Üretiminde Verimlilik projesinde ise eğitimi Veterinerlik fakültesinden hocalarımız verecek” dedi.

Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız, cehaletin bedelini hesaplayın...

YORUMLAR

  • 0 Yorum