-

AKSARAY'IN SU SORUNU BAŞBAKAN DAVUTOĞLUNA İLETİLİYOR

“BORSA‘DAN BİR FAKÜLTE SÖZÜ DAHA SU PROJESİ BAŞBAKANA İLETİLECEK”....

AKSARAY'IN SU SORUNU BAŞBAKAN DAVUTOĞLUNA İLETİLİYOR
02 Ekim 2014 - 12:40
Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’ün  vermiş olduğu aksam yemeğineTOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Aksaray Milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun ve İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çok sayıda oda ve borsa başkanı, Aksaray Ticaret Borsası Üyeleri, Yetiştiriciler ve muhteşem bir kalabalıkkatıldı.

Borsa Başkanı Özkök, kentin su sorununa dikkat çekerek, problemin çözümü için Hisarcıklıoğlu’ndan destek istedi.TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu da konuyu Başbakan Ahmet Davutoğlu’na götüreceğini ifade ederek, Hamit Özkök’ün kentin sorunlarına olan duyarlılığı ve borsada yaptığı çalışmalar nedeniyle kendisine teşekkür ederek Başkan Hamit Özkök’ün daha farklı projelere de imza atacağını biliyoruz ve bekliyoruz” dedi.

Ayrıca Borsa Başkanı Özkök,TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’dan kendisine Borsa Meclis Başkanı iken TOBB ETÜ’ ye bağlı “Uluslararası Girişimcilik” Fakültesinin Aksaray’a kazandırılması konusunda söz aldığını ifade etmesi üzerine TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, hazirun önünde verilen sözün tutulacağını belirtti.

Başkan Özkök “Toplantıyı kısaca değerlendirecek olursak Sayın TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğluna Aksaray Ticaret Borsamızın faaliyetlerini, yaptıklarını ve şu anda önümüzde olan projelerimizi anlattıktan sonra şehrimizde ilgili olan kısımda da bildiğiniz gibi bizim “olmazsa olmazımız, hayalimizdir namusumuzdur” dediğimiz su projemizi kendisine anlattık. Zaten kendisi projemizden haberdardı ve projemizi ilk defa dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başta olmak üzere Başbakanımıza, Bakanlarımıza bizzat ulaştırmıştır. Kendisinden Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’ndan randevu almalarını, Aksaray’ın su sorununu anlatmalarını istedik ve kendisinden bu konuda söz aldık. Ben daha önce Ticaret Borsasında Meclis Başkanı olarak görev yaptığımda Sayın M. Rifat HisarcıklıoğluAksaray’a gelmişti. Kendilerinden TOBB ETÜ’ ye bağlı “Uluslar Arası Girişimcilik” Fakültesini Aksaray’a kazandırmasını istemiştim. Sayın Genel Başkanımda bana “Sen şimdi Meclis Başkanısın, Yönetim Kurulu Başkanı olunca ve arsa temin edince söz veriyorum Fakülteyi Aksaray’a kazandıracağız” demişti. Dün yine milletimizin ve misafirlerimizin huzurunda bu sözü kendisinden alarakAksaray’ımıza inşallah TOBB ETÜ’ye bağlı “Uluslararası Girişimcilik” Fakültesinin müjdesini verdi” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum