-

SOMUNCU BABA MAHALLESİNDE ASFALT ÇALIŞMASI

Aksaray Belediyesi hiç hizmetin gitmediği kenar mahallelerde asfalt çalışması başlattı...

SOMUNCU BABA MAHALLESİNDE ASFALT ÇALIŞMASI
02 Ekim 2014 - 15:23
Daha önce de Kurtuluş ve Laleli Mahallesi, Hacılar Harmanı, Zafer Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Paşacık Mahallelerine yapılan asfalt çalışmasının ardından Bayram Baba Mahallesi ve Somuncu Baba Mahallesinde asfaltlama ve yol yapımı son hızla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Belediyesinin son 6 ay içinde 95 bin ton asfalt malzemesi kullandığını belirtti.

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol ve asfalt çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın direktifleri doğrultusunda asfalt çalışması öncelikli olarak kenar mahallelerde başlatıldı. Geçtiğimiz hafta alt yapısı hazırlananBayram Baba ve Somuncu Baba Mahallerinde asfaltlama çalışması başlatıldı.

Başkan Haluk Şahin Yazgı, Somuncu Baba Mahallesindeki çalışmaları Kurban Bayramı nedeniyle öne çektiklerini söyleyerek “Somuncu Baba mahallesinde ekiplerimiz çalışıyor. Kurban Bayramında buraya gelen vatandaşlarımızda rahat bir şekilde yolları kullansın diye asfalt çalışmalarımız o kısmıbitti. Allah nasip ederse burada tertemiz, mis gibi bir ortam yaratacağız. Bunun yanında kesimhanemizin çevresini peyzaj çalışmaları ile güzelleştirip çevresini yeniden asfaltlayacağız. Aksaray Belediyemizin bu çalışmalarını da dahil ettiğimizde son 6 ayda 95 binton asfalt malzemesi kullandık” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum