-

BAŞKAN YAZGI, BELEDİYE İŞÇİLERİNE ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATIYOR

Başkan Yazgı “İşçilerimizin Alın Teri Kurumadan Haklarını Veriyoruz”...

BAŞKAN YAZGI, BELEDİYE İŞÇİLERİNE ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATIYOR
29 Eylül 2014 - 14:13
 

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yaklaşan kurban bayramı öncesi ikramiye müjdesi vererek, belediye işçilerine çifte sevinç yaşattı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın talimatı ile belediyede çalışan 211 işçiye toplam 232 bin TL ikramiye veriliyor.

Çalışanın hakkını her zaman kuruşuna kadar verildiğini ifade eden Başkan Haluk Şahin Yazgı konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi “Kurban Bayramı öncesi Belediyemizde çalışan 211 işçimize toplam 232 bin TL ikramiye veriyoruz.

 Belediyemizdeki işçilerimizin hakkı her zaman kuruşuna kadar ödenmektedir.  Çok şükür işçimizin alın teri kurumadan hakkını veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz. Ben işçilerimize özverili çalışmaları ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de tüm belediye çalışanlarımızın ve ailelerinin şimdiden Kurban Bayramlarını kutluyorum”

Bu arada Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın ikramiye vermesi, işçiler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. İşçiler, “ ikramiyelerimizi Bayram öncesi vererek bizlere çifte kurban bayramı sevinci yaşatan Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ediyoruz.”dediler.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum