-

MÜSİAD ÜYELERİNE ZİRAAT BANKASINDAN ÖZEL ÇALIŞMA !

Ziraat Bankası Atatürk Bulvarı Şube Müdürü Bayram Öner, MÜSİAD Aksaray şubesini ziyaret ederek, Başkan Abdulkadir Karatay ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

MÜSİAD ÜYELERİNE ZİRAAT BANKASINDAN ÖZEL ÇALIŞMA !
01 Ekim 2014 - 12:51
MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Abdülkadir Karatay;  “sanayici ve işadamlarından oluşan üyelerinin, işleri gereği bankalarla olan bağının çok yoğun olduğunu, bu sebeple beklentilerin de fazla ve çeşitli olmasından dolayı,  bu beklentilere cevap veren bankaların hizmet yarışında bir adım öne geçtiğini vurgulayarak,  Ziraat Bankası’nın da bu bankalar arasında yer aldığını belirtti. Verilen hizmetlerin kalitesi, hızlı işlemler, teknoloji kullanımı ve uygun maliyetler  son zamanlarda bankacılık sektörü içerisinde rekabet unsuru olarak karşımıza çıkmaktadır.  Müşteriler tarafından tercih edilir olmak  için çeşitli avantajlar sunan bankalar arasında, hizmet kalitesini koruyan kurumlar hep avantajlı olmuştur. Bu yüzden yenilenen hizmet anlayışı sebebiyle Ziraat Bankası ve çalışanlarını tebrik ediyoruz.

Daha önceki çalışmalarımızda da bahsettiğimiz, ilimizde mevcut atıl sermayenin yatırıma  kanalize  edilmesi yönünde çalışmalar yapmaktayız. Bu amaçla üyelerimiz arasında işbirliği ve ortak yatırım imkanlarını araştırıyoruz. Bu yatırımların finans sorunlarının çözümünde, bankaların sunacağı hizmetler bizim için önem arz etmektedir. Bu konuda bizleri ziyaret ederek, çözüm önerileri ve alternatifleri sunan banka yöneticilerine teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

MÜSİAD olarak,  Ziraat Bankası yöneticilerinden, üyelerimize yönelik bir çalışma yapılmasını  talep  ettik.  Yapılacak  çalışmanın sonuçlarını da,  yapacağımız bir Dost Meclisi toplantısıyla üyelerimizle paylaşacağız”  diyerek sözlerini noktaladı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum