-

AKSARAY BELEDİYESİ YOL GENİŞLETİLMESİ VE KAVŞAK DÜZENLENMESİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Aksaray Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalarda 30 adet leylandi ağacını Konya Büyük Şehir Belediyesinden getirilen Ağaç Sökme Makinasının yardımıyla Kent Ormanına taşındı.

AKSARAY BELEDİYESİ YOL GENİŞLETİLMESİ VE KAVŞAK DÜZENLENMESİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
29 Eylül 2014 - 14:35
Aksaray Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğünün Dağılgan-Hürriyet yolunda sürdürdüğü kaldırım ve orta refüj çalışmaları son hızla devam ederken çalışmanın yapıldığı güzergah üzerinde bulunan Ağaçlar, Konya Büyük Şehir Belediyesinden getirilen Ağaç Sökme Makinasının yardımıyla Kent Ormanına taşındı.

Ağaçların zarar görmemesi için titizlikle yürütülen çalışmada Dağılgan Yolunda kaldırım ve orta refüjde görüş mesafesini ve çalışmaları engelleyen 30 adet leylandi ağacı güvenli koşullarda ve uygun şartlarda taşınması gerçekleşti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın direktifleri doğrultusunda yürütülen taşıma işlemi sonrasında sökülen ağaçlar aynı titizlikle Kent Ormanında uygun bölgelere dikimi sağlandı. Başkan Haluk Şahin Yazgı’nın belediye hizmetlerini yürütülürken çevre bilincinin göz ardı edilmediğini, Aksaray Belediyesi olarak ağaçlandırma ve çevre düzenlemesine her zaman önem verileceğini vurguladı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum