-

AKSARAY AK PARTİDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Ak Parti teşkilatı bayramının 2’nci gününde bayramlaştı.

AKSARAY AK PARTİDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ
07 Ekim 2014 - 19:59
İl binasında gerçekleşen bayramlaşma töreninde konuşan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yagzı, başarılı hizmet sunmak için istişarenin şart olduğuna değindi ve yaptığı ilçe ziyaretlerinde Aksaray Belediyesi olarak imkânlar elverdiği ölçüde her ilçeye yardım edeceğine işaret etti. Başkan Yazgı, yaklaşan parti kongresine değinerek yeni oluşacak il ve ilçe yönetimi kadrosu ile 2023 hedeflerine daha emin adımlarla ulaşmak istediklerini söyledi. 

Ak Parti Aksaray Milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun, İlknur İnceöz, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı, belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve parti teşkilat üyelerinin katıldığı bayramlaşma töreninde Ak Parti İl binasında gerçekleşti.

Bayramlaşma töreninde herkesin bayramını kutlayanBelediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı “Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Öncelikle belediyemizle ilgili bilgiler vermek ve önümüzdeki süreçte neler yapacağımız konusunda sizleri bilgilendirmek istiyorum. Belediyemiz belediye meclis üyelerimizle birlikte uyumlu bir tempo yakaladık. 6 süren çalışamamamız boyunca içerisinde ilk etapta yapmamız gereken çalışmalara hızlı bir şekilde başladı. İlgili bakanlık ve genel müdürlüklerini ziyaret ederek başta su olmak üzere, ulaşım konusunda, milli emlak ilgili birçok girişim yaptık. Önümüzdeki günlerle bakanlık ayağı ile projelerimiz tek tek hayata geçireceğiz. Bizim hedefimiz Aksaray’ı marka bir şehir yaparak Türkiye’de tanınır hale getirmek. Bu kapsamda festival başta olmak üzere yapmış olduğumuz birçok faaliyette olumlu tepkiler aldık. Bizim bu olumlu tepkilerin devam etmesi için teşkilatımız ve sivil toplum örgütleriyle uyumlu ve bütünlük içinde çalışmamız gerektiğini bilincindeyiz. Bizim seçim beyannamemizde söylediğimiz gibi en önemli işlerimizden biri de istişare etmekti. Ve birlik beraberlik içinde çalışırken her kesimin ve kurumun düşüncesini soruyoruz.

Geçtiğimiz günlerde ilçe belediye başkanlarını ziyaret ettik. Daha önce hiç gidilmeyen yerlere gitmek ilçe halkımızı sevindirdi. Ve çok olumlu yönde getirisi oldu. Birlik ve beraberlik içinde olmamızı pekiştirdi. Allah nasip ederse bu tür ziyaretleri sürekli yapmak istiyoruz. Merkeze hapsolmuş bir belediye anlayışında değiliz ve en yakınımızda olsun en uzağımızda ki ilçemizin sorunlarına ortak olmak, imkânlar elverdiği ölçüde onlara yardım etmek bizim görevlerimiz arasında olduğunu düşünüyoruz. 

Diğer bir yandan önümüzdeki, parti kongremizde yeni bir il ve ilçe yönetimini yeniden dizayn ederek iyi ve güçlü bir kadro ile 2023 hedeflerimize ulaşmayı temenni ediyorum” dedi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum