-

AKSARAY DA KURBAN BAYRAMI BÖYLE GEÇTİ

Aksaray’da Kurban Bayramı nedeniyle protokol bayramlaşması Aksaray Valiliğinin ev sahipliğinde gerçekleşti.

AKSARAY DA KURBAN BAYRAMI BÖYLE GEÇTİ
07 Ekim 2014 - 20:11
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, tüm Aksaraylıların bayramını kutlarken birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kurban Bayramı kutlama töreni Vali Şeref Ataklı, Jandarma Komutan Vekili Yarbay Hakan Eşitgen, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, sisiyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve sivil toplum örgüt temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Protokol üyelerinin ilk bayram ziyaretini Kadir Üçyıldız Huzurevine yaptı. Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret eden heyet, huzurevi sakinleriyle bayramlaştı. Ardından MustafaYazıcı Göğüs Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret eden heyet hasta ve yakılarına geçmiş olsun dileğinde bulundular.

0-12 Yaş grubu çocukların kaldığı Cevat Meliha Özel Çocuk Yuvasını ziyaret eden Vali Şeref Ataklı ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve beraberindeki heyet, yurtta kalan çocuklara hediyeler verdiler. İl jandarma Komutanlığında ziyaretinden hemen sonra Aksaray Emniyet Müdürlüğüne geçerek görevli personellerle bayramlaşan protokol üyeleri, güvenlik ve kolluk kuvvetlerinin bayramını kutladılar.

Herkesin bayramını kutlayan Belediye Başkanı Yazgı, “Tüm islam aleminin ve Aksaraylı hemşerilerimizin bayramını kutluyor. Bayramın, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.  Valimiz Şeref Ataklı ise herkesin huzurlu rahat bir bayram geçirmesi temennisinde bulundu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum