-

BAŞKAN YAZGI PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Başkan Yardımcıları Yılmaz İlhan, Güven Kemerkaya ve Serdar Baydar ile birlikte Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret edip personelin bayramını kutladı.

BAŞKAN YAZGI PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI
08 Ekim 2014 - 15:17
Daha sonra Belediye geçen Başkan Haluk Şahin Yazgı, belediye personelinin de bayramını tebrik etti. Başkan Yazgı, yaptığı konuşmada Belediye personeli olarak herkesin halka daha iyi hizmet sunma amacında olması gerektiğini ve bunun karşılıklı iletişimle sağlanabileceğine dikkat çekti. 

Kurban Bayramın tatili sonrasında mesainin ilk gününde Belediye personelini ile bayramlaşan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Destek Hizmetleri Müdürlüğünü ziyaret ederek personelin bayramını kutladı. Başkan Yazgı,  herkesin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında “Bizim amacımız Aksaray’ımıza hizmet etmek. Hizmet etmek ise bir ekip işidir. Herkes üzerine düşen görevi eksiksiz yerine yetirirse yani ekip ruhuyla çalışırsak hiçbir sorunla karşılaşmayız” dedi.

Daha sonra İtfaiye Müdürlüğüne geçerek görevi başında olan itfaiyecilerle bayramlaşan Başkan Yazgı ile Yardımcıları Yılmaz İlhan, Güven Kemerkaya ve Serdar Baydar, İtfaiye Müdürlüğü faaliyetleri konusunda kısa bir brifing aldı. İtfaiyenin yangın söndürmenin yanı sıra trafik kazaları ve kurtarma gibi toplumsal olaylara müdahale edebildiğini belirten Başkan Yazgı, itfaiyenin son olarak OSB’de bir lastik fabrikasında meydana gelen yangına müdahalede göstermiş olduğu yoğun çabasından dolayı teşekkür etti.

Başkan Haluk Şahin Yazgı son olarak Belediye binasına geçerek belediye personelinin bayramını kutladı. Başkan Yazgı, sunulan hizmetinin kalitesini hizmeti alan kişilerin belirlediğini söyleyip “Bu sene güzel bir bayram geçti Entegre Et tesisimizi değerli başkan yardımcılarımız ve müdürlerimizin sayesinde modern bir hale getirildi. Oraya giden vatandaşlardan olumlu tepkiler aldık. Demek ki olumlu bir çalışmaya imza atmışız. Allaha nasip ederse bu tür çalışmaları her noktada devam edeceğiz” diyerek modernize edilen entegre tesisinde kaliteli bir hizmet sunulduğunu aktardı.

Belediyecilik hizmetinde personel içi ve personelin halka sürekli iletişim halinde olması gerektiğini vurgulayan Başkan Yazgı, “Tabi biz göreve başlayalı 6 ay oldu. Bu altı ay içerisinde bazı birimlerde değişiklik yaptık, yeni birimler ekledik. Bu yeni birimlerle beraber yeni çalışma tarzını uygulamaya başladık. Allah nasip ederse önümüzdeki dönemlerde de bir firma ile anlaşıp bizlere eğitim vermesi, farklı alanlarda nasıl çalışma yapabiliriz, birbirimiz ile nasıl iletişimi nasıl sağlarız, vatandaş ile iyi bir iletişimin yolu nasıl olur onu öğreneceğiz.

Belediyemizin, seçim beyannamesinde vermiş olduğumuz sözler vardı. Bu sözlerin bir kısmını göreve başladığımız andan itibaren yerine getirmeye başladık. Plan proje etüt bölümünde özellikle yoğun bir çalışma var. Bizler belediyenin her biriminin ne tür çalışmalar yaptığını, belediyenin ne tür çalışmalara imza atacağını bilmemiz bizler ve sizler için önemli, çünkü bunları size anlatmamız gerek. Vatandaş sizlere sorduğu zaman hepimizin her konuda bilgi sahibi olması gerekir. Amacımız marka bir şehir oluşturmaya çalışmak, marka şehir oluştururken de bizler tabiki başarılı belediyede örnekler alıyoruz. Başarılı belediye başkanlarının da bize aktarmış olduğu fikirleri değerlendiriyoruz. Biz hedefimiz olan marka şehri biran önce faaliyete geçirmeyi hedefliyoruz bu hedefi tek başımıza yapamayız, biz bir takımız oyunu oynayan sizlersiniz. Bizlerin amacı halkımıza hizmet etmek vatandaşlarımıza yaşanabilir bir Aksaray’ı sunmak. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban bayramınız tekrar mübarek olsun diyorum” dedi.

Konuşmaların bitiminde Başkan Yazgı,Yardımcıları ve Belediye birim müdürleri ile beraber belediye personeliyle tek tek tokalaşıp herkesin bayramını kutladı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum