-

AKSARAY TİCARET BORSASINDAN BAŞKANLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Ticaret Borsası Başkanı Özkök, Başkan Yazgı Ve Yardımcısı Baydar’a Teşekkür Plaketi Verdi...

AKSARAY TİCARET BORSASINDAN BAŞKANLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ
14 Ekim 2014 - 15:11
 

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç Girişimciler ve Aksaray Genç Girişimciler Kurulu tarafından belediye meclis salonunda düzenlenen toplantıda Aksaray Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı ve Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök tarafından Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Başkan Yardımcısı Serdar Baydar’a Teşekkür plaketi verdi.

Kırmızı Et Üreticileri Birliği ve Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök yaptığı konuşmada Başkan Yazgı ve ekibinin yaptığı çalışmalardan övgü ile bahsederek şu görüşlere yer verdi

“Belediye Başkanımızın ve Başkan Yardımcılarının da kendisinden daha genç olması ve aktif halde Aksaray’a hizmet etmeleri gençliğin verdi şuur ve heyecanla gerçekten Aksaray’da akşam farklı sabah farklı gördüğümüz caddeler ve işler gerçekleşti. Bundan dolayı da kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Çünkü bir gün bir sabah kalktık belediyemizin önünde olağan üstü bir gelişme, değişme olmuş. Bir gün bakıyoruz mahallemizde yeni bir asfalt, yürürken daha rahat ediyoruz.  Ben en son örneğini söyleyeyim size pirket ocakları ve yeni mahalle kısmında hakikaten belki en son uğranacak yerlerden birisiydi.  Köyden mahalleye dönüşmüş bir alanımızdı Yenimahalle. Ama şu anda kaldırımlar ve hayvan pazarının olduğu mıntıka da benim sektörümün sorunu olduğunu için biliyorum.

Asfaltın atılması orada hayvancılık sektörü ile uğraşan arkadaşlarımızı çok memnun etmiştir ve belediyemizi takdire layık görmüşlerdir. Bundan dolayı hakikaten şahsında Belediye Başkanımıza ve Meclis Üyelerimize, ekibe, çalışanlarına hepsine saygı ile teşekkür ediyorum. Tabi Aksaray son yıllarda iyi bir şans elde etti. Genç bir Belediye Başkanımız var. Aksaray’daki protokol, siyasetçi, yerel de Belediye Başkanları ile iyi bir birlik ve beraberlik sağladı bu birlik ve beraberlik Aksaray’da hiçbir şeyin yapılamayacağı gibi bir sorunu ortadan kaldırdı. Her şeyi var gücüyle en kısa zamanda sonuca ulaştırıyor ve çözüm noktasında en azından projelendiriliyor.  Burada Başkanımızın anlattığı gibi birçok projelerin var olduğunu kendisinden öğrendik. Aksaray’ımız Başkanımızın şahsından ve ekibinden 6 aylık gibi bir

Sürede yaptığı işleri de görerek kendisinden büyük beklenti içersine girdik çünkü çıtayı yükseltti. Bu çıtanın daha da yükseleceğini düşünerek biz Aksaray’a çok iyi hizmetlerin geleceği bilincinde bu doğrultuda kendimize de bir yol çiziyoruz. Böyle çalışan bir ekiple inşallah ufuk ve vizyonumuz çok değişecektir. Bizde bu değişime Sivil Toplum Kuruluşları olarak ben şahsen Aksaray Ticaret Borsası Başkanı olarak biz Aksaray’a ayak uydurma konusunda gayret gösteriyoruz.

Biliyorsunuz Sayın Belediye Başkanımızla beraber ortak bir çalışma gerçekleştirdik. Konya yolu üzerinde Aksaray’ a yakışır bölgenin en büyük tarım ticaret merkezini inşallah oluşturacağız.

Birlik ve beraberlik çok önemli. Girişimciliğin yolu bildiğiniz gibi hayal kurmak, hedef seçmek ve çok çalışmaktan geçer arkadaşlar. Burada ben Başkanımızı Belediye Başkanı olmadan öncede tanıdığım için biliyorum hayali vardı. Hedefi yüksekti. İnşallah çok çalışarak da bu hedeflerini gerçekleştirecek. Bu gerçekleşirken tabi ekip ruhu ile gerçekleştirilmesi çok önemli. Yaptığı her işte Aksaray’daki STK ları, bürokratlarını ve konunun uzmanlarını kanaat önderi ile  ortak akıl toplantıları gerçekleştirildiğini zaten biz yakinen biliyoruz. Yaptığı bu işlerinden gerçekten Aksaray için olması gerektiğine bizler Sivil Toplum Örgütleri olarak inanıyoruz kendisine bundan sonra yapacakları her projede biz STK  olarak kendisine destek vereceğiz.

Zaten halk inandı,  Sivil Toplum Örgütleri omuz veriyor.  Siyasetçiler, bürokratlarda genç ve dinamik heyecanlı bir Belediye Başkanı olarak inanıyor güveniyor. Yani diyorum ki Aksaray’ın önü ve ufku çok açık. İnşallah. Aksaray ülkemizde beklenen ve aranan iller arasına girecek. Hakikaten gündem oluşturacak işlerimiz var.  Az önce film yapımcılarını gördüm Belediye Başkanı kapının önünde bunlar hep bir azmin ve çalışmanın sonucudur. Ramazan boyunca yaptığı çalışmaları bu neticede olmuş. Bu çalışmalardan dolayı kendisini tebrik ediyor gayretlerinin sürmesini istiyorum.  Biz Başkanımızı seviyoruz bundan sonra da çalışmalarını izleyeceğimizi söylüyoruz. Bizim şimdi kısa bir süre önce Kurban Bayramımızı geçirdik. Biliyorsunuz ben aynı zamanda Kırmızı Et Üreticiler Birlik Başkanıyım burada bizim hayvan pazarında işletmesi var kendisi bölgenin en önemli hizmetlerini veren Aksaray’a yakışır büyük entegre et tesislerini çok kısa süre içersinde burada Haluk Başkanımızın talimatları ve himayesi ile Sayın Serdar Baydar, Başkan Yardımcımız ile çok büyük özveri ve gayretler içersinde çalışma sergileyerek hakikaten mümkün olmayan şeyleri gerçekleştirdiler.

 Aksaray’ımıza ve bölgemize ve özellikle Aksaray etidir ibaresi yazıldığı şu an da metropol şehirlerinde Aksaray eti özellik ve öncelik sağlamıştır.  Bu da bizim burada üreticilerimizin gayretli üretimleri ama en önemlisi bu üretimleri ve üretim sonucu pazarlanan ürünleri büyük şehirlere ulaştırmada en büyük etken yerel yönetimler yani Belediye Başkanımızın gayretli çalışmaları neticesinde bölgenin modern ve Avrupa Standartlarına çok kısa bir sürede gece gündüz 24 saat tabiri caiz ise yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerine küçük bir hediye takdim edeceğiz. 

Plaketler sembolik ama hakikaten biz sektörel anlamda ödülümüzü veriyoruz Sayın Başkana. Ama biliyoruz ki bizlere daha iyi hizmet yapacağını biliyoruz, hiçbir şeyin boşa gitmeyeceğini biliyoruz. Sizin için Verdiğimiz destek ve emekler helal olsun. Bundan sonra da sektörel anlamda inşallah yanınızdayız.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya plaketini Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök Takdim etti. Başkan Yardımcısı Serdar Baydar’a ise plaketini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç Girişimciler ve Aksaray Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ercan Yeşilöz verdi.

 

HİZMET İŞ SENDİKASI AKSARAY ŞUBE BAŞKANI DENİZ’DEN BAŞKAN YAZGI’YA TEŞEKKÜR

 

Hizmet-İş Sendikası Aksaray Şubesi Başkanı Nedim Deniz, Aksaray Belediyesinde çalışan işçilerin iş sağlığı ve güvenliği açısından çok güvenli bir şekilde çalıştıklarını belirterek işçilerin güvenliğine verdiği önemden dolayı Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya Teşekkür etti.

Hizmet-İş Sendikası Aksaray Şubesi Başkanı Nedim Deniz konuyla ilgili açıklamasında şu görüşlere yer verdi “ Aksaray Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı’ya belediye işçilerine verdiği önemden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere Aksaray Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesinde yapılan kanalizasyon hattı çalışmaları esnasında İç Anadolu bölgesinde ilk kez Palplanş sistemi uygulanmaktadır.

Kaygan ve çökmeye müsait zeminde çalışan işçilerimizin, olası hayati tehlikelere maruz bırakılmadan, açılan çelik bariyerli kanallarda güvenli çalışma ortamı sunan ve iş sağlığı ile güvenliğine her zaman önem verildiğini bir kez daha gösteren Aksaray Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı’ya tüm işçilerimiz ve sendikamız adına Teşekkür ediyoruz. “

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum