-

VALİ ATAKLI AKSARAY DEVLET HASTANESİNİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Şeref Ataklı Devlet Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu...

VALİ ATAKLI AKSARAY DEVLET HASTANESİNİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
14 Ekim 2014 - 17:23
Vali Şeref Ataklı’yı ziyarette Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ertuğrul Ünkoç, Aksaray Devlet Hastanesi Yöneticisi Ahmet Korkmaz ve diğer ilgililer karşıladı.

Poliklinikler ve hasta servislerini gezen Valimiz Sayın Şeref Ataklı hasta yakınları ve hastalarla da görüşerek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Diyaliz Bölümünde hastalarla sohbet eden Valimiz Sayın Şeref Ataklı diyaliz merkezinin aynı bina içerisinde yeni yapılan imkân ve şartları daha iyi hale getirilen yeni yerine taşınacağını söyledi.

Genel Yoğun Bakım,  laboratuvarlar ile diğer birimlerde incelemelerde bulunan Valimiz Sayın Şeref Ataklı, vatandaşların sağlık teşkilatından memnuniyetinin sağlanması, hak ettiği değeri görerek sağlık hizmetinden yararlanması için bütün sağlık personellerinin gayretli çalışmalar içinde olduğunu söyledi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ertuğrul Ünkoç, Aksaray Devlet Hastanesi Yöneticisi Ahmet Korkmaz’dan bilgi alan Valimiz Sayın Şeref Ataklı,  Aksaray Devlet Hastanesinin aynı kompleks içinde farklı bölümlerden oluştuğunu belirtti.

Valimiz Sayın Şeref Ataklı yaptığı açıklamasında:  ‘’Hastanemizde bazı bölüm ve servisler yeniden düzenleniyor.  Hasta odaları, koridorlar, laboratuvar ve ameliyathane de devam eden tadilat ve yenileme çalışmaları kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımıza daha iyi şartlarda hizmet verilme imkânı sağlanacak.  Bazı servislerimizde çalışmalar tamamlandı. Hastanemizin daha iyi duruma geliyor’ dedi.

Diyaliz Merkezinin daha geniş bir bölümde hizmet vermesi için aynı bina içerisinde yeni bir bölüm oluşturulduğunu ifade eden Valimiz Sayın Şeref Ataklı, birkaç güne kadar hastaların yeni bölümde tedavilerine devam edebileceklerini söyledi.

Valimiz Sayın Şeref Ataklı hastane yetkililerine teşekkür ederek sağlığın her şeyden önce geldiğini herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden hizmetlerin devamının sağlanmasını istedi. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum