-

AKSARAY TİCARET BORSASINDAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI YARDIM

Aksaray Ticaret Borsası eğitime verdiği desteği bir kez daha vurguladı...

AKSARAY TİCARET BORSASINDAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI YARDIM
23 Ekim 2014 - 09:48
Ortaköy ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere kaban yardımı yaptı. Kabanlar Ortaköy İlçe Milli Eğitim Müdürü  Yaşar Can'a  İlçe Kaymakamı Harun Başıbüyük, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Aksaray Ticaret Borsası Meclis Üyeleri Mehmet Ekici ve İlhan Demir tarafından teslim edildi.

Kaban teslimi esnasında bir açıklama yapan Ortaköy Kaymakamı Harun Başıbüyük " Aksaray Ticaret Borsası Başkanımız sayın Hamit Özkök'e bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz. ihtiyaç sahibi öğrencilerimize, okul idaricilerimiz en uygun şekilde dağıtımını yapacak onlar adına da tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ise " Bildiğiniz gibi her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin(TOBB), Aksaray Ticaret Borsasına tanımış olduğu kışlık kaban yardımı kapsamında bizde bu yıl İlçelerimizin tamamına,  Ortaköy ilçemizden başlamak şartı ile 200 adat ihtiyaç sahibi öğrencilerimize sayın kaymakamımızın himayelerinde, ilçe milli eğitim müdürümüzün gözetiminde inşallah dağıtımı gerçekleşecektir. Ayrıca bu işe vesile olduğumuz için de kendimizi mutlu ve bahtiyar hissediyoruz. Burada bizzat yardımları yerine ulaştıracak olan sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve ekibine vesile oldukları içinde ayrıca teşekkür ediyorum" dedi

YORUMLAR

  • 0 Yorum