-

AKSARAY BELEDİYESPOR, BOLUSPOR'U KENDİ EVİNDE RAHAT GEÇDİ

Türkiye Basketbol liginin 2.’nci haftasında Aksaray Belediye spor Basketbol Takımı, kendi evinde Boluspor’u konuk etti...

AKSARAY BELEDİYESPOR, BOLUSPOR'U KENDİ EVİNDE RAHAT GEÇDİ
27 Ekim 2014 - 14:44
Türkiye Basketbol ligi temsilcimiz Aksaray Belediye Spor Basketbol Takımı, ligin 2.’nci haftasında Boluspor Basketbol Takımı ile kendi evinde mücadele etti. Cumartesi günü saat  17:00’da Atatürk Kapalı spor salonunda başlayan maçtanefesler tutuldu. belediye sporun galip gelmesi için dualar tezahüratlar yapıldı.Aksaray temsilcimiz mücadeleyeGalibiyet  ve üç puan parolasıyla başladı.

Günler öncesinde başlayan idman ve hazırlık çalışmaları tamamlanırken takım oyuncuları maç öncesinde galibiyete odaklandı. Takımda eksik oyuncu bulunmazken Aksaray Belediyespor  sahaya mutlak galibiyet ve  gülen taraf olmak için çıktı. Maça iyi başlayan takımımız önce denge kurdu sonrada öne geçerek tüm periyotlarda önde bitirdi. Başa baş ve denk güçlerin mücadelesinde üstünlüğü bırakmaya Aksaray Belediye spor Basketbol Takımımız gülen taraf oldu ve mücadeleden seksen dört’e yetmiş altı gibi bir skorla rakibiBolu spor Basketbol Takımını yenmeyi başardı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum