-

VALİ ATAKLI AKSARAYLI ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Şeref Ataklı eşi Adile Ataklı Hanımefendi ile birlikte Şehit Pilot Üsteğmen Hamza Gümüşsoy’un ailesini ziyaret etti.

VALİ ATAKLI AKSARAYLI ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
27 Ekim 2014 - 15:07
Vali Şeref Ataklı eşi Adile Ataklı Hanımefendi ile 13 Mayıs 2013 tarihinde yaptığı uçuş sırasında düşen F16 uçağında şehit olan Hava Pilot Üsteğmen Hamza Gümüşsoy’un ailesini ziyaret etti.



Şehidin babası Yunus, annesi Zübeyde Gümüşsoy’la sohbet eden Vali Ataklı ile eşi Adile Ataklı Hanımefendi,  şehit ailelerine ne yapılırsa yapılsın vatan için can vererek şehit olan yavrularının yerinin doldurulamayacağını söylediler.



Vali Şeref Ataklı, Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy’un babası ile evlerinde oluşturdukları şehit pilot Hamza Gümüşsoy’un eşyalarının yer aldığı bölümü inceledi. Vali Ataklı, bütün şehit ailelerinin bu millete bu devlete şehitlerden birer emanet olduğunu şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını söyledi.



Vali Şeref Ataklı ve eşi Adile Ataklı Hanımefendi’nin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden şehit ailesi, vatanın bölünmez bütünlüğü için görev yapan bütün güvenlik güçlerine dua ederek kendilerini yalnız bırakmayarak ziyarette bulunan Vali Şeref Ataklı ile eşi Adile Ataklı Hanımefendi’ye teşekkür ettiler. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum