-

AKSARAY'DA İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER EVLERİNDE ZİYARET EDİLİYOR

Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı Hanımefendinin ihtiyaç sahibi aileleri ziyaretleri devam ediyor.

AKSARAY'DA İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER EVLERİNDE ZİYARET EDİLİYOR
17 Kasım 2014 - 14:01
Evlerinde ziyaret ettiği ailelerin sorunlarını dinleyen Adile Ataklı Hanımefendi devletinimkânlarının zor durumda olan ihtiyaç sahibi insanlar için olduğunu, sosyal devlet anlayışının gereği doğrultusunda bu ailelerin ihtiyaçlarının giderildiğini söyledi.

Vali Yardımcısı Tolga Polat’ın eşi Asuman Polat, Şahin Bayhan’ın eşi Asiye Bayhan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Dursun Öztürk, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Zülfikar Çakmak ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şenol Mutlu ile birlikte aile ziyaretlerine devam eden Vali Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı Hanımefendi maddi imkanı yetersiz olanihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek, çeşitli yardımlarda bulundu.

Ataklı, yaptıkları ziyaretlerde ailelerle görüşme yaparak ihtiyaçlarının belirlendiğini bu ailelere gerekli yardımların yapılması için ilgili kurumlara bilgi verildiğini söyledi.

Yaşam koşulları açısından zor şartlarda yaşayan bir ailenin daha iyi bir eve taşındığını gıda ve diğer ihtiyaçları ile ilgili de çeşitli yardımlar yapıldığını belirten Adile Ataklı Hanımefendi, ihtiyaç sahibi ailelere destek ziyaretlerine her zaman devam edeceklerini söyledi.

Bu ailelerin okumak isteyen çocuklarının en iyi şeklide eğitim almalarını sağlamak için gayret göstereceklerinibelirten Ataklı, maddi durumu iyi olan vatandaşlarada çağrıda bulunarak;  ‘Dinimiz, örf ve adetlerimizin gereği olan komşu hakkına sahip çıkmalıyız. Komşularımızın sorunlarından da mutlaka haberdar olmalıyız. Devletimizin ilgili kurumları gerekli çalışmaları yapıyor ancak bizlerde komşularımızın sorun ve ihtiyaçları ile elimizden geldiği kadarıyla ilgilenmeliyiz.’ dedi.

İhtiyaç sahibi aileler de, yapılan bu ziyaretten memnun olduklarını belirterek, Allah devletimize, milletimize zeval vermesin diyerek, ilgililere teşekkür ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum