-

TAKIMIMIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA

68 Aksaray Belediye Spor Atletizim Takımımız Türkiye Şampiyonası Yolunda ilerliyor...

TAKIMIMIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA
17 Kasım 2014 - 16:05
Bölgesel Kros Ligi 3. Kademe yarışmaları ilimizde gerçekleştirildi. 68 Aksaray Belediye Spor Atletizm Takımı küçük kızlarda takım olarak birinci oldu.Düzenlenen madalya ve kupa törenine Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya ve Belediye Meclis Üyesi Veli Özkaraca katıldı. Tören sonrasında bilgisine baş vurduğumuzAtletizm Antrenörü Kadir Yön konu ile ilgili şu bilgileri verdi:

Kros kız takımımız, ilk kez yer aldığı Kulüplerarası Bölgesel Kros Ligi’nde Akdeniz Bölgesi gurubunda yer aldı. Gurubumuzda sekiz takım bulunuyor. Geçen yılın gurup birincisi Hatay Büyükşehir Belediye Spor Kulübü yine bizim gurupta yer alıyor. Gurubumuzda yeralan takımlar köklü ve deneyimli idareci ve antrenörlerden oluşmakta. Rakip takımlar Atletizm Federasyonu’nda da görev alan duayen abilerimizin antrenörlerive sporcularından oluşmakta. Bizde  68 Aksaray Belediye Spor Atletizm Takımı olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu arada atletizm takımımız 12 Ekim2014 Pazar günü Adana’da ilk müsabakasına çıkmış, 17 puanla gurup birincisi olmuştur.26 Ekim 2014 Pazar günü de Mersin’deikinci etap kros yarışması ikinci müsabakasına çıkmış 18 puanla gurup ikincisi olmuştur.16 Kasım 2014 Pazar günü ise Üçüncü Etap Kros Yarışması Aksaray’da yapıldı. Takımımız iyi bir performans göstererek 12 PUAN ile grubu birinciolarak tamamlamıştır. Tüm sporcularımızı kutluyorum.

 

TAKIMIMIZIN BİREYSEL DERECELERİ

BÜŞRA KARGIN    2

GÜLÇİN DİKER      3

ESRA İÇLİ    7

KISMET DİKER       10

 

Akdeniz grubundan 1. çıkarak 30 Kasım 2014’te Aydın Kuşadası’nda yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmıştır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum