-

ESKİ MİLLETVEKİLİ ŞEVKİ YILMAZ, BAŞKAN YAZGI'YI ZİYARET ETTİ

eski Belediye Başkanı ve aynı zamanda eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

ESKİ MİLLETVEKİLİ ŞEVKİ YILMAZ, BAŞKAN YAZGI'YI ZİYARET ETTİ
20 Kasım 2014 - 14:17
Siyasetin alt tabakasından yetişen ve akademik kariyeri olan ve geçmişte öğretim görevliliği yapan Rize’nin eski Belediye Başkanı ve eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Aksaray’a gelerek Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti. Mahalli alanda ve genel siyasette adından söz ettiren Şevki Yılmaz, ziyaretinde Aksaray ile ilgili izlenimlerini aktardı. Yılmaz, Aksaray’ın hızla gelişen ve büyüyen bir şehre dönüştüğünü dile getirirken Başkan Haluk Şahin Yazgı’ya görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğumemnuniyeti belirten Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise Aksaray’ın daha iyi bir noktaya gelebilmesi adına yeni projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi. Başkan Yazgı ayrıca, Aksaray’ın çehresini değiştirerek marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirterek kendisini ziyarete gelen Şevki Yılmaz’a teşekkür etti veebru sanatıyla yapılan Aksaray logolu tabloyu kendisine hediye etti.      

YORUMLAR

  • 0 Yorum