-

BELEDİYE, 6 ADET MODERN MUHTAR EVİ YAPTIRIYOR

Aksaray Belediyesi, tarafından İlk etapta 6 mahallede kurulacak olan modern muhtarlık evlerinin ilki Yunus Emre Mahallesi’ne yapılıyor. Başkan Yazgı, yapımına başlanan muhtarlık evini ziyaret etti ve çalışmaları yerinde inceledi.

BELEDİYE, 6 ADET MODERN MUHTAR EVİ YAPTIRIYOR
22 Kasım 2014 - 12:31
Seçim beyannamesinde halka verdiği sözleri, ekibiyle birlikte tek tek hayata geçiren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şimdi de muhtarlara verdiği sözü yerine getirdi. Modern Muhtarlık binalarıyla şehrin farklı bir kimlik kazanacağını kaydeden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı,  hizmet veren ile hizmet alan halkın daha konforlu bir ortamda bir araya gelmelerini sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Yazgı, İlk olarak 6 mahallede kurulacak modern muhtarlık evinin önümüzdeki dönemlerde diğer mahallelere yapılacağının sinyalini verdi. 

Başkan Yazgı konuşmasının devamında “Seçim öncesinde Aksaray’ın tüm mahallelerini dolaşarak halkımızla görüşme sağladık.  Ziyaretlerimizde mevcut muhtarlar ve muhtar adayları ile görüşmelerimiz de oldu. Muhtarlarımız ve bu göreve aday olanların birçoğunun ortak isteği mahallerine yapılmasını istedikleri muhtar evleriydi. Biz de bu istekler doğrultusunda muhtarlarımıza söz vermiştik. İlk olarak Yunus Emre Mahallesi’ne modern bir muhtar evini kazandırarak sözümüzü yerine getirmiş oluyoruz. Yaklaşık 21 metrekare alan üzerine inşa ettiğimiz muhtarlık evini her anlamda tam donanımlı ve her insanın ihtiyacına cevap verecek şekilde dizayn ettik. Artık vatandaşlarımız muhtarlarına kolaylıkla ulaşıp işlemlerini rahatlıkla takip edebilecekler” dedi.

Yunus Emre Mahalle Muhtarı Ramazan Yurddaş ile mahalle sakinleri ise yapılan hizmetten dolayı Başkan Yazgı ve ekibine teşekkür ettiler.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum