-

AKSARAY'A HİZMET İÇİN BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Ak Parti Aksaray 5’inci Olağan Merkez İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Aksaray Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye Kayseri Milletvekili ve İç Anadolu Bölge Koordinatör Milletvekili İsmail Tamer, İnsan Hakları Komisyonu Başkanı (Sakarya Milletvekili) Ayhan Sefer Üstün, Kadın- Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı (Ak Parti Aksaray Milletvekili) İlknur İnceöz, Ak Parti Aksaray Milletvekili Ruhi Açıkgöz, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, delegeler ve çok sayıda Ak Parti Üyesi katıldı.

AKSARAY'A HİZMET İÇİN BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ
24 Kasım 2014 - 19:40
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Merkez İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları vererek şunları söyledi:

“Ben bu teşkilatın içinden çıktım. Öncelikle İl Başkan Yardımcısı olarak, ardından Merkez İlçe Başkanı olarak görevimizi hakkı ile yerine getirdikten sonra Allah bizleri buralara nasip etti. Şimdi burada da, görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek suretiyle gece gündüz çalışarak, bizlere verilen oyları en iyi şekilde değerlendirerek ve başımızı öne eğmeyerek, başımız dimdik durarak çalışmalarımıza inşallah devam edeceğiz.

Burada değerli Başkanıma da hayırlı olsun diyorum. Biz şunun farkındayız; genel merkezimiz bir ismi söyledikten sonra bizim için akan sular durur, bu bir emirdir. Partimizin bize verdiği düstur budur; biz böyle öğrendik. Ömer kardeşimizin yapacağı çalışmalar ile bizim yapacağımız hizmetler noktasında birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Önümüzde milletvekili seçimleri var. İnşallah teşkilatımız bu konuda da gayretini gösterecektir.

Ben İlçe başkanı iken Başbakanımız Sayın Davutoğlu bizlerle Kızılcıhamam’da buluşmuş ve bize 9 madde üzerine brifing vermişti. Bu verdiği bilgiler ışığında hareket edip adaylık sürecinde de bu bilgilerden çok faydalandım.

 Başbakanımız o zaman demişti ki; Bir teşkilatta ve bir kademede olması gereken 9 adet özellik şunlardır:

1-Tarihi misyon bilinci

2-Özgüven ve izzet sahibi olmak

            3- Bütün milleti kuşatmak

            4-Ortak gönül sahibi olmak

            5-Bilgi ve birikim sahibi olmak

            6-İddia sahibi olmak

            7-Halka hizmet aşkı

            8-İdare ettiğiniz her kesimle temas     

            9-Çalışma kültürü ve çalışma ahlakı

Bunların içinde beni en çok etkileyen şudur:  Bildiğiniz gibi Libya’da savaş çıkmıştı. O zamanki Dış İşleri Bakanımız, şimdiki Başbakanımız, onlara gemilerimizi göndererek,  bütün mahallelerde, bütün sokaklarda vatandaşları bulup gemilere bindirerek Türkiye’mize getirdi. Ve bunu teşkilata indirgeyerek şunu söyledi:

Teşkilat olarak bir kere şunu yapmanız gerekiyor; her sokakta, her mahallede, her köyde bize gönül veren Ak Partili kardeşlerimizi bulmanız, bilmeniz, onların dertleriyle dertlenmeniz, onların sorunlarına çözüm üretebilmeniz ve her açıdan yardımcı olabilmeniz gerekir.

Burada, teşkilat mensubu olarak bizler için önemli bir görevden ve başka bir çalışma ahlakından bahsediyor. 24 saat yetmiyorsa 25.saati bulun,7 gün yetmiyorsa 8.günü bulun diye nasihatler vermişti. Bizler belediye olarak yolumuza bu nasihatler doğrultusunda devam edeceğiz inşallah. Teşkilatlarımızın da bu çalışmalar doğrultusunda devam edeceğine inanıyorum. Bu vesile ile kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, tekrar başkanımızı tebrik ederek yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum