-

YENİ YÖNETİMİMİZ İL'İMİZE HAYIRLI OLSUN

AK Parti Aksaray merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, yaptığı yazılı basın açıklamasında 5. Olağan merkez İlçe Kongresine katılımından dolayı parti teşkilat kademesine, tüm delegelere ve çok kıymetli Aksaray’lılara teşekkür ediyorum dedi.

YENİ YÖNETİMİMİZ İL'İMİZE HAYIRLI OLSUN
24 Kasım 2014 - 19:39
Merkez İlçe 5. Olağan Kongremiz Pazar günü tüm teşkilatımızın yoğun katılımlarıyla Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirdik. Göreve geldiğimiz günden beri temiz siyaset anlayışından ödün vermeden, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmalarımızı yürüttük. İlk günkü heyecanımızla, dik ve omurgalı duruşumuzla yeni başarılar için canla, başla çalışmaya devam edeceğiz.  Bizler Büyük Türkiye hedefine doğru yol alırken hedefinden hiç şaşmayan, her türlü zorluğa göğüs geren, her türlü fedakârlığı yapan, Halka hizmeti Hak’ka hizmeti sayan AK kadroların, AK teşkilatız.

Şimdi daha yenilikçi, daha bilgili ve tecrübeli şekilde yine el ve gönül birliği içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Amacımız AK Partiyi Aksaray’da çok daha geniş kitlelerle buluşturmak ve parti politikalarını daha nitelikli şekilde halkın her kesimine izah etmektir. Kongremize katılarak bizleri onurlandıran İnsan Hakları Komisyonu Başkanımız, Sakarya Milletvekilimiz Sn. Ayhan Sefer Üstün beye, İl Koordinatörümüz Kayseri Milletvekilimiz Sn. İsmail Tamer beye,  İl Milletvekillerimize,  İl Başkanımıza, İl Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclis Başkanımız ve üyelerine, İlçe Başkanlarımıza, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve yönetimlerine, Belediye Meclis Üyelerimize, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımıza, Delegelerimize, bize güç veren kurucularımıza, tüm AK Parti camiamıza ve destek veren tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

 Kongremize gösterilen teveccühten ötürü büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bizler iş birliği, fikir birliği içerisinde çalışmak arzusundayız. Bu duygu ve düşüncelerle kongremize katılan herkese çok teşekkür ediyorum dedi. 

 

Yeni oluşan Merkez İlçe yönetim kurulu üyelerimiz şu isimlerden oluşmaktadır.

 
































































































































































S.NO

ADI

SOYADI

1

ÖMER

GİZLENCİ

2

MUSTAFA

ET

3

ÖMER

KARACAGÜN

4

İBRAHİM

ÇEKİÇ

5

YUSUF ATİLA

SOYLU

6

HİKMET

TETİK

7

ALİ

FAKIOĞLU

8

DEDE MEHMET

BARIŞ

9

ENGİN

ARSLAN

10

SADRETTİN

SAMAN

11

EBUBEKİR

GÜMÜŞSOY

12

GÖKSEL

GÖKTAŞ

13

SERTAÇ KAAN

TOKYAY

14

MUSTAFA KÜRŞAD

KALKAN

15

MUAMMER İLTER

YALÇIN

16

SERDAR

TUTSAK

17

NURİ

DEMİR

18

KUDDUSİ

BAHAR

19

ŞEREF

ÖZTÜRK

20

RIZA

SERİNBAŞ

21

OSMAN

ASLAN

22

MEHMET

BÖLÜKBAŞ

23

İLKER

ATASEVEN

24

FATİH

COŞKUN

25

SİNAN

İNCEÖZ

26

FERDANE

KILIÇ

27

ÜMÜŞ

BAŞTUĞ

28

SERAP

KABAKÇI

29

OLCAY

KIZILGÜNEŞ

30

ŞABAN

ALTINSOY


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum