-

SULTANHANI BELDESİNDE ANLAMLI GÜNDE ANLAMLI PROĞRAM

Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak Sultanhanı Beldesinde görev yapan 150 öğretmene Öğretmenler Günü Münasebetiyle Öğle Yemeği verdi.

SULTANHANI BELDESİNDE ANLAMLI GÜNDE ANLAMLI PROĞRAM
25 Kasım 2014 - 10:41
Sultanhanı Atarlar Kardelen Tesislerindeki Organizasyona Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Kenan Yeğen, Murat Görmez, Bilal Ağır, Atatürk Okulu Müdürü Kadir Akbaş ve Sultanhanında görev Yapan 150 Civarında Öğretmen Katıldı. Proğramın Açılış Konuşmasını Sultanhanındaki Görevli Öğretmenlerden  Şerife Altınsu Yaptı. Altınsu’nun Günün Anlam ve önemine ilişkin Konuşmasının Ardından Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak Öğretmenlerimize Kısa Bir Konuşma Yaptı, Solak Konuşmasında Öğretmenliğin Kutsal Bir Görev Olduğunu Vurguladı ve Öğretmenlik Bahar Güneşi gibidir, Nasıl Güneş Can verirse Toprağa Doğaya Öğretmenlerde Can verir BuTopluma, onu alır Muhasır Medeniyetler Sevyesine Taşır, İnsanlık Öğretmen Sayesinde Tanışmıştır Medeniyetlerle, Bu Duygu ve Düşüncelerle Başta  Baş Öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk Olmak üzere Tüm Ebediyete intikal etmiş Öğretmenlerimizi Rahmetle Anıyorum ve Bu davetimize katıldığınız için Hepinize Teşekür ediyorum Öğretmenler Gününüz Kutlu olsun’’  dedi.

Organizasyonun sonunda İl Milli eğitim müdürü Hacı Ömer Kartal, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak ve Şube Müdürleri ile birlikte Proğrama Katılan Öğretmenlere Tek tek Karanfil vererek Öğretmenler Gününü Kutladılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum