-

ÖĞRETMENLERİNE ÖYLE BİR SÜRPRİZ YAPTILARKİ!

Öğrencilerden Öğretmenlerine Pankartlı “Öğretmenler Günü” Kutlaması...

ÖĞRETMENLERİNE ÖYLE BİR SÜRPRİZ YAPTILARKİ!
25 Kasım 2014 - 10:36
24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da çeşitlik etkinliklerle kutlandı. Ancak Kanber Gülizar Demir İlkokulunda yapılan ilginç öğretmenler günü kutlaması Türkiye’ye damgasını vurdu.

2012 yılında okuldan mezun olan Ağıt Erdi Ulukaya ve arkadaşları çok sevdikleri öğretmenleri Murat Kaya’ya ilginç bir Öğretmenler Günü sürprizi hazırladılar.

İlkokul öğretmenleri Murat Kaya için özel olarak pankart hazırlayan D şubesi öğrencileri, üzerinde “İYİ Kİ VARSINIZ GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN”mesajı bulunan fotoğraflı pankartı mezun oldukları okula astılar.

Ders yapmak için okula gelen öğretmen Murat Kaya eski öğrencilerinin kendisi için hazırladıkları Pankartlı öğretmenler günü kutlama mesajını görünce çok duygulandı.

2 Yıl önce mezun ettiği öğrencilerinin kendisi için hazırladıkları pankartlı sürpriz için “Tek kelime ile harika”yorumunu yapan öğretmen Kaya “Şu an öyle duygulandım ki anlatamam. Daha önce Öğretmenler gününde birçok pasta ve hediye sürprizi ile karşılaşmıştık Ama benim fotoğrafımın yer aldığı bir öğretmenler günü kutlama pankartı sadece Aksaray’da değil sanırım Türkiye’de bir ilktir. Bu güzel ve anlamlı öğretmenler günü sürprizini hazırlayan çocuklarıma ayrı ayrı teşekkür ediyor gözlerinden öpüyorum.”dedi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum