-

AKSARAY BELEDİYE PERSONELİNE AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI TARAMASI

Aksaray Belediyesi, bünyesinde bulunan işçi ve memurların daha etkin ve verimli çalışmasını sağlamak amacıyla tüm personelini sağlık taramasından geçirmeye devam ediyor.

AKSARAY BELEDİYE PERSONELİNE AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI TARAMASI
25 Kasım 2014 - 15:45
Aksaray Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha önce de personelin kan şekeri ölçümü ve elektrokardiyografi (Kalp Grafisi) ile tansiyon ölçümlerini gerçekleştirmişti.

Sağlık taraması kapsamında yine Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ağız ve diş sağlığı taraması yapılıyor.

Diş Hekimi Betül Sarıyüz tarafından gerçekleştirilen sağlık taramasında, herhangi bir sağlık sorunu tespit edilenler sağlık görevlileri tarafından, ilgili sağlık kuruluşlarına yönlendiriliyor.

 Belediye personelinin hem daha sağlıklı olmasını hem de hizmette verimli olmasını hedeflediklerini belirten Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediyedeki sağlık taraması ile ilgili şu ifadelerde bulundu:

“Belediyemizde hizmet üreten işçi, memur gibi tüm mesai arkadaşlarımızın Aksaray’a hizmet sunarken sağlıklı koşullarda ve üretken olması bizim birinci önceliğimiz arasında. Bu tür sağlık taramaları hem personelimizin genel sağlık durumunu öğrenmesi açısından hem de yaptığı iş konusunda daha üretken ve verimli olması açısından büyük önem taşıyor. Bizler de belediyemizde yapmış olduğumuz bu uygulamalarla hem çalışanın sağlığını hem de iş verimini gözetmiş oluyoruz.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum