-

AKSARAY DA 2015 YILI YOL ÇALIŞMALARI HAKKINDA ÖN GÖRÜŞMELER BAŞLADI

İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Genel Sekreter Yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda, Vali Şeref Ataklı'ya 2015 yılı içerisinde planlanan yol bakım çalışmaları hakkında ön bilgi verdi.

AKSARAY DA 2015 YILI YOL ÇALIŞMALARI HAKKINDA ÖN GÖRÜŞMELER BAŞLADI
27 Kasım 2014 - 15:11
Muhtarlardan gelen talepler ve Yol Şube Ekiplerinin yerinde incelemesi neticesinde oluşturulan çalışmaları sayısal harita üzerinde anlatan Ramazan Altundağ; Talepler ve ekiplerimizin çalışması ile oluşturduğumuz yol ihtiyaçlarını ve maliyetlerini çıkardık, İl Genel Meclisimizle bu çalışmaları masaya yatıracağız. Bütçemizin elverdiği ölçüde, öncelik sırasını belirleyerek yeni sezonda çalışmalarımıza başlayacağız dedi.

Vali Şeref Ataklı ihtiyaç duyulan yolları tek tek inceleyerek, durumları hakkında bilgi aldı ve şunları söyledi. İlimiz çok geniş bir yol ağına sahip, bu nedenle ihtiyaç listesi ve maliyetleri oldukça yüksek. Bu sene yol için daha fazla bütçenin ayrılması gerekiyor. Sadece Özel İdarenin Bütçesi ile tüm ihtiyaçları karşılamak imkansız. Bakanlıklara hazırlanacak yol projeleri ve Köylere Hizmet Götürme Birliğinin katkılarıyla bütçeyi biraz daha büyütmeliyiz. Bu güzel çalışmanızdan ve verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ediyor sizlere başarılar diliyorum diyerek kurumdan ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum