-

BAŞKAN YAZGI, KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖZHASEKİ'Yİ ZİYARET ETTİ

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, geliştirdiği modeller ile Türkiye’nin örnek belediyeleri arasında gösterilen 5 dönem boyunca Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Mehmet Özhaseki’yiziyaret etti

BAŞKAN YAZGI, KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖZHASEKİ'Yİ ZİYARET ETTİ
03 Aralık 2014 - 15:17
Belediyecilik hizmet modeli ve belediye eliyle gerçekleşen sosyal sorumluluk projeleri konusunda görüş alışverişinde bulunmak üzere Kayseri’ye giden Belediye BaşkanıHaluk Şahin Yazgı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti. Ziyarette Kayseri’nin Türkiye’de örnek gösterilen bir belediye olduğunu söyleyen Başkan Yazgı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi ve belediye projelerini örnek aldıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Aksaray’ın son yıllarda hızlı bir gelişme kaydettiğini ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak Aksaray’a her türlü konuda destek vermeye hazır olduklarını söyledi. BaşkanYazgı’nın genç olmasının Aksaray için bir avantaj olduğunu dile getiren Özhaseki “Genç Başkanlar her zaman hızlı, dinamik olur ve projelere bakış açısıyla farklılıklarını ortaya çıkartır. Aksaray zaten bizim bölgemizin bir kenti. Proje konusunda ve belediye konusunda her türlü yardıma ve desteğe hazırız” şeklinde konuştu.

Başkan Yazgı ise istişarenin önemine bir kez daha dikkat çekerek “Bizlerde Aksaray Belediyesi olarak projelerimizi şekillendirirken çevre illerle sürekli istişare halindeyiz. Daha önce Ankara ve Konya’ya ziyaretlerimiz oldu. Şimdi de buradayız. Ankara, Konya ve Kayseri;bunlar bizlerin model belediyeleridir. Zaten dikkat edildiğinde bu saydığım şehirlerimizin Büyükşehir Belediye Başkanları üst üste belediye başkanlığı yapmış tecrübeli ve Türkiye’de isim yapmış kişilerden oluşuyor. Biz zaten sizin ve belediyenizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı daha sonra, Kayseri’de devam eden belediye projelerini ziyaret ederek yerinde incelemelerdebulundu. Modern projeler üzerinde çalıştıklarını aktaran Özhaseki ayrıca, projelerin her yaştan insan grubuna hitap etmesinin önemine dikkat çekti.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum