-

AK PARTİ AKSARAY MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ALİ OSMAN KÖSE ZİYARETLERİNE HIZ VERDİ

Adaylıklar açıklanmamasına Rağmen Aday Adayları Ziyaretlerini sürdürüyor...

AK PARTİ AKSARAY MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ALİ OSMAN KÖSE ZİYARETLERİNE HIZ VERDİ
03 Aralık 2014 - 16:29
AK Parti aday adayı Ali Osman KÖSE Aksaray’ da birlikte çalıştığı Danışmanlık firması Cann Medya Reklam ve Danışmanlık ekibi ile birlikte Aksaray’ da olduğu her anı değerlendiriyor. Ziyaret takvimini büyük ölçüde netleştiren Ali Osman KÖSE Yerel basın kuruluşları, AK Parti Aksaray Teşkilatı yöneticileri ve STK Başkanlarını ziyaret ediyor. Ali Osman KÖSE ‘ nin ilk durağı bir çok yayın organını aynı çatı altında toplayan Mustafa AVCI oldu. AVCI ve ekibiyle sohbet eden KÖSE karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Daha sonra Aksaray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Esat ZENGİN’ i makamında ziyaret etti. Ali Osman KÖSE ziyaret esnasında Süt Birliğinin beklentileri ve sorunları konusunda bilgiler aldı. Kendisine ikram edilen sütü içen Ali Osman KÖSE sağlığına çok dikkat etmesine rağmen günlük yaşantısında çok fazla süt tüketemediğini belirtirken, birlikte içtiği sütün tadının gerçekten çok güzel olduğunu belirtti.

Ak Parti Aday Adayı Ali Osman KÖSE  görüşme esnasında ‘’şehir dışında yaşamak gibi bir zorunluluğumuz olması Aksaray’ sız yaşadığımız anlamına gelmez, gözümüz kulağımız Aksaray’ da, olup biten her şeyi yakından takip etmeye gayret ediyoruz’’ dedi. her şeyin hayırlısı olmasını istediğini belirtirken, ‘’tek gayemiz Aksaray için en iyisi,  en güzeli, en hayırlısı olsun, Aksaray için bir şeyler yapma çabasında olan tüm arkadaşlarımızın yolu, bahtı açık olsun ‘’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum