-

VALİ ŞEREF ATAKLI: 'HEDEFİNİZDE NE VARSA ONU GERÇEKLEŞTİRMEK SİZİN ELİNİZDE'

Vali Şeref Ataklı Cumhuriyet Mahallesinde TOKİ tarafından yaptırılan Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesini ziyaret etti.

VALİ ŞEREF ATAKLI: 'HEDEFİNİZDE NE VARSA ONU GERÇEKLEŞTİRMEK SİZİN ELİNİZDE'
01 Aralık 2014 - 15:19
Öğrencilerle sohbet eden Vali Ataklı;‘Hedefinizde ne varsa onu gerçekleştirmek sizin elinizde’ diyerek çalışan bir öğrencininbaşaramayacağı bir işin olmadığını söyledi.

Vali Ataklı 2014-2015 eğitim ve öğretim döneminde açılan ilk yılında 225’i Ortaokul, 161’i lise bölümünde öğrencisi bulunan Akşemseddin İmam Hatip okullarında incelemelerde bulundu. Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve Okul Müdür Vekili Ahmet Akpınar’dan bilgi alan Vali Ataklı, 32 derslikli okulun bölgede önemli bir ihtiyacı karşıladığını söyledi.

Okulun kütüphane, yemekhane, konferans salonu ve diğer bölümlerini gezen Vali Ataklı ziyaret ettiği bir sınıfta öğrencilerle sohbet etti.

Kendilerine sunulan imkânları iyi değerlendirmelerini isteyen Vali Ataklı, imam hatip okullarının önündeki engellerin kaldırıldığını belirterek bu okullarda okuyan öğrencilerin de artık istedikleri bölümlerde yükseköğrenimlerinedevam edebildiğini söyledi.

Her şey sizin elinizde diyen Vali Ataklı : ‘Hedefinizde ne varsa onu gerçekleştirmek sizin elinizde çok çalışıp gayret ederseniz başarırsınız. Çalışan bir öğrenci için başarılamayacak bir iş yok. Hepinize üstün başarılar diliyorum.’dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum