-

ALİ OSMAN KÖSE TİCARET ODASI VE ESNAF ODASINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı Ali Osman Köse Memleket gezilerine devam ediyor.

ALİ OSMAN KÖSE TİCARET ODASI VE ESNAF ODASINI ZİYARET ETTİ
04 Aralık 2014 - 15:49
STK lar ve Parti Başkanları ile görüşmelerin yanı sıra Aksaray halkı ile de yakın temasta. Genç bir eğitimci olan KÖSE halkın beklentilerini yakından biliyor ve takip ediyor olmasına rağmen, direk olarak halktan da dinlemeyi tercih ediyor.

Bir çok kurum başkanı ile görüşen Ali Osman KÖSE ‘ nin bu günkü durakları Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet KOÇAŞ VE Efnaf Odaları Birlik Başkanı Doğan CEYLAN’ dı.

Aksaray Ticaret odasında Başkan Ahmet KOÇAŞ ile yaptığı görüşmede şehrin sanayisi, ticaret ve organize sanayideki çalışmalar, yeni yapılanmalar ve Ticaret Odasının çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Başkan KOÇAŞ ın faaliyetlerini yakından takip ettiğini söyleyen KÖSE ; şehrin gelişmesinde ana taşlardan birinin şehrin ticaret ve sanayisi olduğunu, bbu konuda yapılacak çalışmaların desteklenerek kuvvet birliği yapılması gerektiğini belirtti.

Başkan Ahmet KOÇAŞ’ ta şehrin ve sanayinin gelişmesi için gece gündüz çalıştıklarını, ileri örnekleri hedef alarak ona göre yol haritası belirlediklerini söyledi. Görevlerini hakkıyla yapmaya gayret ettiklerini belirtti.

Bir başka ziyaret durağı ise Aksaray Esnaf Odası olan KÖSE ve ekip arkadaşları, esnaf odası başkanı Doğan CEYLAN tarafından samimi bir ortamda ağırlandı. 23 senedir esnafla iç içe olduklarını anlatan CEYLAN 7  dönemdir yaşadıkları zorlukları anlatırken esnafın siyasilerden beklentilerine de değindi. Ali Osman KÖSE Esnaf  Odası Başkanı Doğan CEYLAN’ a misafir perverliğinden çok mutluluk duydukları belirtirken ‘’her yerde, her olayda olduğu gibi siyasette de  halk yani biz için en hayırlısı neyse o olmasını diliyoruz’’ dedi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum