-

SARIYAHŞİ BELEDİYE BAŞKANI FATİH ÜNSAL VE TEŞKİLATI BAŞKAN YAZGI'YI ZİYARET ETTİ

Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal ve Ak Parti ilçe teşkilat üyeleri Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti.

SARIYAHŞİ BELEDİYE BAŞKANI FATİH ÜNSAL VE TEŞKİLATI BAŞKAN YAZGI'YI ZİYARET ETTİ
10 Eylül 2014 - 15:12
Yerel yönetimler ve Belediyecilik hizmetleri konusunda görüş belirtmek üzere Başkan Yazgı’yı makamında ziyaret eden Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Eraslan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özdemir ve ilçe teşkilat üyeleri karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Ziyaret sebebini açıklayan İlçe Başkanı Fatih Ünsal, “Belediye başkanımızın yapmış olduğu aktivitelerden dolayı ve bizde bağlı olan ilçesi olarak teşekkür ediyoruz. Bu hizmetlerin il bazından taşıp ilçelere sıçrayacağını düşünüyoruz. Başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

Kendisini ziyaret eden heyete teşekkür eden Başkan Yazgı, “Bende değerli Belediye Başkanıma, İlçe Başkanıma, Gençlik Kolları Başkanıma ve yönetimdeki değerli kardeşlerime tekrar hoş geldiniz demek istiyorum. Bizleri çok mutlu ettiniz, memnun ettiniz. İnşallah festivalimizi atlattıktan sonra ziyaretimizi Sarıyahşi’ye de gerçekleştireceğiz. Bizim amacımız Aksaray’ı Türkiye’ye duyurmak. Hatta dünyaya duyurmak içinde çalışmalar yapıyoruz. Bunun içinde festivalimizin 3 gününü sinemaya ayırdık. Sanatçılarımız davet ettik ve misafir ettik burada, hepsi Aksaray’a hayran kaldı. Birçok noktayı gezmeye çalıştık ama gezemediler aslında, yetişemedik bazı yerlere. Ama bundan sonra gelecek senelerde bu festivali ilçelerde yayalım. Sizlerle beraber Aksaray’ımızı en iyi yere getirme gayreti içinde olacağız. Geldiğiniz için hepinize tekrar teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum