-

ŞEHRİN NABZI DERGİSİNDEN 'BARIŞ PINARINA DESTEK' SAYISI

Şehrin Nabzı Dergisinden Gurur verici Kampanya. Şehrin Nabzı Dergisi ‘’Barış Pınarı Harekatı Destek’’ sayısı Çıkarıyor. Yayınlanacak sayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve diğer yetkililere ulaştırılması planlanmakta. Ayrıva Her 1000 TL lik reklam ve satış gelirinin maliyetler çıktıktan sonraki hali olan 250 TL si Türk Silahlı Kuvvetlerine bağışlanacak.

ŞEHRİN NABZI DERGİSİNDEN 'BARIŞ PINARINA DESTEK' SAYISI
15 Ekim 2019 - 16:05
Şehrin Nabzı Dergisinden Gurur verici Kampanya. Şehrin Nabzı Dergisi ‘’Barış Pınarı Harekatı Destek’’ sayısı Çıkarıyor.

Konuya ilişkin Bir açıklama yapan Şehrin Nabzı Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Dünya İletişimciler Derneği Aksaray Temsilcisi Derya Özaba "Daha öncesinde 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek mahiyetinde ‘’Milli İradenin Yanındayız’’ özel sayısı yaparak Sayın Cumhurbaşkanımıza da bu sayının iletilmesini sağlayan kurumumuz içinde bulunduğumuz zor günlerde gerek Hükümete gerekse de Türk Silahlı Kuvvetlerimize destek olmak mahiyeti ile ‘’ Barış Pınarı Harekatı Destek’’ sayısı hazırlığındadır. Yayınlanacak sayımızın başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve diğer  yetkililere ulaştırılması planlanmaktadır. Aksaray’ı temsil edecek bu derginin şehir dışında da dağıtımı yapılacağından kalitesine önem verilmektedir.   Her  1000 TL lik reklam ve satış  gelirinin maliyetler çıktıktan sonraki hali olan 250 Tl si Türk Silahlı Kuvvetlerine bağışlanacaktır.

Kurumunuz, odanız yada firmanızın bu dergi içerisinde olarak desteklerini Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Mehmetçiğimize iletmesi için, ilan ve yazılı metin açıklamalarınızı beklemekteyiz."

Biz Biriz!

Biz Türkiyeyiz!

 

             Derya Özaba

  Şehrin Nabzı Dergisi İmtiyaz Sah.

Dünya İletişimciler Der. Aksaray Temsilcisi

YORUMLAR

  • 0 Yorum