-

TBF DİREKTÖRÜ VE GAZETECİLERDEN BAŞKAN YAZGI'YA ZİYARET

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ligler direktörü ve eski Milli Basketbolcu Derya Yannier, Aksaray Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Emin Süel, Fanatik Gazetesi Yazarı Gökhan German, Milliyet Gazetesi Yazarı Ümit Avcı ve Basketbol Yazarı Gökhan Türe’den oluşan heyet Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti.

TBF DİREKTÖRÜ VE GAZETECİLERDEN BAŞKAN YAZGI'YA ZİYARET
03 Ocak 2019 - 14:06
Yerel yönetimlerin spor ve sporcuya verilmesi gereken destek hakkında yapılan  görüşmede; Başkan Yazgı, Bal liginde mücadele eden Aksaray Belediyespor takımının  kendi grubunda iyi bir çıkış yakaladığını aktardı. Her yıl şampiyonluğu kıl payı kaçıran Aksaray Belediyespor’un ligi bu sezon şampiyonlukla tamamlayarak bir üst lige çıkmayı hedeflediklerini söyledi. 

 

 68 Aksaray Belediye Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının her zaman destek verildiğini sözlerine ekleyen Başkan Yazgı, Aksaray Belediyesi Kızlar Hentbol takımının süper ligde mücadele ettiğini ve Aksaray’ın gururu olduklarını ifade etti.

 

Türkiye Basketbol Federasyonu ligler direktörü Derya Yannier, yerel yönetimlerin sporu desteklemesiyle Türk sporunun her geçen yıl daha iyi bir noktaya ulaştığını söyledi. Aynı zamanda eski milli basketbolcu olan Derya Yannier, spora her zaman destek verenBaşkan Yazgı’ya adının yazılı olduğu 68 numaralı milli takım formasını hediye etti.

 

Ziyarete; Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Bayan takım sorumlusu Hakan Gümüşsoy ile Aksaray Belediyespor Başkanı Durmuş Sönmez de eşlik etti.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum