-

TOKİ ASÜ KAMPÜS ALANINA KONUT İNŞA EDECEK

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kampüs alanına TOKİ tarafından inşa edilecek konutlarla alakalı görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

TOKİ ASÜ KAMPÜS ALANINA KONUT İNŞA EDECEK
10 Temmuz 2018 - 10:41
TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk’ü ziyaret eden ve projeye dair istişarelerde bulunan Rektör Şahin, bir süredir devam eden görüşmelerde önemli bir aşamaya geldiklerini vurguladı. Konutların Kampüs B Girişi ile yeni yapılan yurt binası arasında kalan araziye yapılması planlanıyor. Kısa süre önce TOKİ’de görevli Jeoloji Mühendisleri ilgili arazide ön incelemede bulundu ve hazırlanan raporda bölgeye konut inşasına dair bir sorun olmadığı belirtildi. Mümkün olan en hızlı şekilde ASÜ personelinden talep toplama aşamasına gelmeye çalıştıklarını kaydeden Rektör Şahin, “Şu ana kadar yaptığımız görüşmeler son derece olumlu geçti. Belirlenen arazi incelendi ve konut inşasına ilişkin bir sorun olmadığı raporlandı. Görüşmelerimiz sürüyor. Amacımız, mümkün olan en kısa zaman içinde ASÜ personelinden talep toplama aşamasına gelmek. Hem şehrimiz, hem öğrencilerimiz, hem de çalışanlarımız açısından en güzel kampüsü oluşturmak için gayret gösteriyoruz” dedi.

Prof. Şahin, açıklamasının son kısmında, TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk başta olmak üzere, çalışmada emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum