-

TOPLUM DESTEKLİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL KARDEŞLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle 04.12.2018 günü engellilerin topluma kazandırılması, zihindeki engelleri kaldırmak ve toplumda farkındalık oluşturmak için Zihinsel ve Bedensel engelli öğrencileri unutmadı.

TOPLUM DESTEKLİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL KARDEŞLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ
05 Aralık 2018 - 12:21
Aksaray Özel Eğitim Uygulama Merkezi 1.Kademe öğrencileri okul bahçesinde Trafik Ekiplerine ait motosiklete binip Polis Memurları eşliğinde tur attılar. Eğitimli Narkotik köpeğini severek Polis abla ve ağabeyleriyle birlikte fotoğraf çektirdiler. Etkinlik sonrasında çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

            Aksaray Özel Eğitim İlkokul ve Ortaokul öğrencileri Polis kıyafeti giyerek bir günlüğüne temsili olarak Polis Memuru oldular. Öğrenciler ile Polis Memurları birlikte yemek programına katılarak devamında öğrencilerle birlikte müzik eşliğinde eğlenildi. Özel öğrencilerin Polis abla ve ağabeylerinin kendilerini ziyaretlerinden dolayı oldukça mutlu oldukları görüldü.

Ayrıca Emniyet Görevlileri, Türkiye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Aksaray Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı,Dağılgan Kapalı Spor Salonunda idman yaparken ziyaret ederek, müsabakalarda başarı dileklerinde bulundular ve takım oyuncularına çiçek vererek birlikte fotoğraf çektirdiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum