-

TÜRKŞEKER'DEN AKSARAY TİCARET BORSASINA NEZAKET ZİYARETİ

Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürü, Genel Müdür Yardımcıları ve üst düzey yöneticiler Aksaray Ticaret Borsasında kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

TÜRKŞEKER'DEN AKSARAY TİCARET BORSASINA NEZAKET ZİYARETİ
12 Aralık 2019 - 14:02
Aksaray Ticaret Borsasında gerçekleşen toplantı ve nezaket ziyaretinde Aksaray’ın tarım ve hayvancılığı başta olmak üzere şeker pancarı hakkında sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Sohbet ortamında geçen toplantı ve ziyarette Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Mücahit Alkan yapılan çalışmalar, projeler, hayata geçirilecek faaliyetler ve özellikle üreticileri rahatlatacak mevzuatlar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Yapılan nezaket ziyaretine Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Mücahit Alkan, Aksaray’ımızın yetiştirdiği kıymetli bürokratlarımızdan olan Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdür Yardımcısı Abbas Süeri, Genel Müdür Yardımcıları Ayhan Tanrıverdi, Selim Yücel, Daire Başkanları Bekir Tekkol, Erkan İçöz, Uğur Karabaltaoğlu, Mehmet Fatih Gönüllü, Mesut Söznmezler, Genel Müdür Danışmanları Cumhur Yıldırım, Ercan Yeşilyurt, İş Adamları Muzaffer Yapılcan, Akif Karakuş ve Ali Okur katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök, Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Mücahit Alkan’ın nezdinde bütün katılımcılara teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum