-

UİGAD, BAŞKENTTE İNTERNET GAZETECİLİĞİNİN NABZINI TUTTU

UİGAD’ın Ankara’daki temaslarında Aksaray’ı UİGAD Aksaray İl Temsilcisi Ali Genç ile UİGAD İç Anadolu Bölge Sekreteri Savaş Ulukaya temsil etti.

UİGAD, BAŞKENTTE İNTERNET GAZETECİLİĞİNİN NABZINI TUTTU
01 Kasım 2018 - 18:10
İGAD’ın Ankara’daki temaslarında Aksaray’ı UİGAD Aksaray İl Temsilcisi Ali Genç ile UİGAD İç Anadolu Bölge Sekreteri Savaş Ulukaya temsil etti. 

İLK İSTİŞARE TOPLANTI ANKARA’DA

Derneğin Ankara çıkarmasında geniş katılımlı ilk istişare toplantısı önemli bir yer tuttu. İlk günkü ziyaretlerin ardından Keçiören’deki Estergon Kalesi’nde genişletilmiş istişare toplantısı yapıldı. Akşam yemeği eşliğinde yapılan toplantı, UİGAD Ankara İl Temsilcisi Bayram Polat’ın ev sahipliğinde ve moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Toplantıda dernek yöneticileri ile birlikte bölge ve il temsilcileri de söz alarak, görüş ve önerilerini sundu. UİGAD Genel Başkanı İzzet Aydın da, kısa ve uzun vadede planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Aydın, katılımcıların önerilerini de not aldı.

İlk istişare toplantısının sonunda İç Anadolu il temsilcilerine temsilcilik belgeleri takdim edildi.

UİGAD, SES GETİRECEK

UİGAD’ın Ankara temaslarına benzer ziyaretler ve çalışmalar, önümüzdeki süreçte de devam edecek. UİGAD yönetimi, kasım ayı içinde gerçekleşmesi planlanan ilk genel kurul toplantısının ardından yoğun bir çalışma programı hazırlayacak. Bu arada, derneğe yeni üyeler kazandırılacak ve projeler tek tek hayata geçirilecek.

UİGAD, internet gazeteciliğinin sorunlarına ilişkin yasa teklifi de hazırlayarak…

Meclis’e sunulması için kulis çalışması yapacak.

Yeni dönemde UİGAD’ın her adımı, ses getirecek!

YORUMLAR

  • 0 Yorum