-

ULUSLAR ARASI İNTERNET GAZETECİLER DERNEĞİ AKSARAY TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI

Uluslararası İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (UİGAD) Aksaray il temsilciliği kuruldu.

ULUSLAR ARASI İNTERNET GAZETECİLER DERNEĞİ AKSARAY TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI
15 Kasım 2018 - 08:15
*Derneğin yapılan  ilk  yönetim toplantısında ittifakla  İl başkanlığına Ali Genç ‘in yardımcılığına  Celil Acar ,Genel Sekreterliğe Mücahit Mercan, yönetim kurulu  üyeliklerine Mustafa Avcı, Savaş Ulukaya Hasan İnce ve Vedat Tunç geldi.

 Merkezi İstanbul’da bulunan Uluslar Arası İnternet Gazetecileri ve Gazeteciler Derneğinin Aksaray İl temsilciliği görevine geçen ay gelen gazetemiz Yazar ve Muhabir Ali Genç başkanlığında yapılan ilk toplantısında yönetim arasında görev taksimi yapıldı.

     Merkezi Türkiye’de olan,  dünyanın bir çok ülkesinde temsilcilikler açmaya başlayan  maksadı önceliği ülkemizde olmak üzere dünya genelindeki internet  medyası mensupları ile birlikte yazılı ve görsel ile  işitsel medya mensuplarının hak ve sorumluluklarının belirlenmesi ve korunması olan derneğin Aksaray Temsilcisi Ali Genç başkanlığındaki ilk toplantısında yapılan istişare ile  il başkan yardımcısı  Celil Acar, Genel Sekreterliğe Mücahit Mercan, Yönetim kurulu üyeliklerine Mustafa Avcı, Savaş Ulukaya, Vedat Tunç ve  Psikolog Hasan İnce oldu.

 TÜRKİYE VE DÜNYA GENELENDE TEŞKİLATLANMASINI DEVAM ETTİREN DERNEĞİMİZ İNTERNET MEDYASININ HAK VE SORUMLULUKLARININ BELİRLENMESİ İÇİN SİYASİLERLE GÖRÜYOR!

   Dernek ve çalışmaları hakkında bilgi veren İl Temsilcisi Gazeteci-Yazar Ali Genç ülkemiz merkezli Uluslar arası bir Gazeteciler meslek kuruluşu olan Uluslar arası İnternet Gazetecileri ve Gazeteciler Derneğinin genel merkezi İstanbul’dur.

     Kurucu genel başkanı İzzet Aydın olan derneğimizin  İç Anadolu temsilcisi Aksaray medya camiası tarafından yakından bilinen uzun yıllar ilimizde  mesleğimizi başarılı şekilde sürdüren  Okan Geçgel.

   Ülkemiz genli ile birlikte dünyanın da birçok ülkesinde açılan temsilciliklerle teşkilatlanan derneğimiz bir taraftan da geçtiğimiz hafta Ankara’daki ilk bölge istişare toplantımızı yapmanın yanında toplantıya katılan illerin temsilcileriyle birlikte internet medyasının hak ve sorumluluklarını belirten bir yasal düzenlemenin yapılabilmesi için Ak Parti,MHP,BBP,CHP ve DSP yetkilileriyle de TBMM ile genel merkezlerinde görüşmeler gerçekleştirerek yasal düzenleme ile ilgili teklifimizi ilettik.

ALİ GENÇ “EN KISA ZAMANDA İLÇELERİMİZDE TEŞKİLATLANIP KURULUŞ MAKSADIMIZ ÇERÇEVESİNDE ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLAYACAĞIZ”

   İl temsilciliğimizin yanı sıra Sultanhanı ilçemizde Hüseyin Tosun ve Eskil ilçelerimizde ise Hilmi Yol  kardeşlerimizi temsilcilerimizi belirledik.

   Yakın bir zamanda buralardaki yönetimi oluşturduktan sonra diğer ilçelerimizde de teşkilatlanmamızı tamamlayarak kuruluş maksadımıza uygun çalışmalarımıza ilimiz genelinde başlayacağız. ”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum