-

ULUSLARARASI TARIM FUARINDA VERDA TARIM RÜZGÂRI

50’nin üzerinde ülkenin katılımıyla gerçekleşen Antalya Expo Merkezinde Düzenlenen Growtech Eurosia Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları Ve Teknolojileri Fuarı’na; Verda Tarım katıldı.

ULUSLARARASI TARIM FUARINDA VERDA TARIM RÜZGÂRI
09 Aralık 2014 - 13:21
650 markayı bir araya getiren 14’üncü Growtech Eurosia Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı'na 80 binin üzerinde ziyaretçi katılırken Verda Tarım’a gösterilen ilgi görülmeye değerdi.

 

Verda Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Candan, uluslararası bir fuarda yer almanın son derece önemli olduğunu belirterek, “Konya, Kayseri, Bursa ve Antalya Tarım Fuarlarına katıldık. Çünkü Fuarın önemini biliyoruz. Bizleri ziyaret eden çiftçilerimizin ilgisi bizlere büyük katkı sağlamaktadır. Tarım fuarının bize sağladığı en büyük avantaj, hizmet sektördeki çiftçileri bizimle buluşturması. Bununla birlikte yurdun dört bir yanından talepte bulunan ürünlerimize yönelik bayi ağı oluşturmaktayız. Dolaysıyla bu kadar kısa sürede hem çiftçi hem de bayi bağlamında hedef kitleye ulaşabiliyoruz” dedi.

 

Verda tarım olarak saha çalışmalarına ağırlık verdiklerini, her Tarım Fuarı’nda yeni bir ürün, yeni bir teknoloji ile çiftçinin karşısına çıktıklarını vurgulayan Candan, şunları kaydetti. “Fuarlarda çiftçilerimizle istişare toplantılarında Türk tarımının problemleri ve uygulamaları, memnuniyetler ve temenniler konusunda veri oluşturuyoruz. Verda olarak geliştirdiğimiz bitki besleme grupları ile ülke çiftçimizin hizmetindeyiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum