-

VALİ ALİ MANTI AKSARAY'DA ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

Aksaray Valisi Ali Mantı hafta sonunda çarşı esnaflarını ziyaretlerde bulundu. Konfeksiyon ve Manifaturacılar Çarşısı ile Sarraflar Çarşısındaki esnafları ziyaret eden Vali Mantı esnaflarla bir süre sohbet etti.

VALİ ALİ MANTI AKSARAY'DA ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU
19 Kasım 2018 - 11:38
Vali Ali Mantı;  Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Emniyet Müdürü Ali Karabağ ve Belediye Meclis Üyesi Durmuş Sönmez’inde eşlik ettiği ziyaretlerde esnaflara ‘Hayırlı İşler’ dileğinde bulundu.

Vali Ali Mantı yapımstüdyosu ve dijital medya sektöründe hizmet verecek Koç Ajans’ı ziyaret ederek verilen hizmetler hakkında bilgi aldı. Açılışı gerçekleştirilen işyerinin hayırlı hizmetler yapması temennisinde bulundu.

İnternet üzerinden yapılan canlı yayına konuk olan Vali Ali Mantı Aksaray’ı tanıdıkça eksiklik ve ihtiyaçlarını görüp halkımız ve bürokrasimiz ile birlikte yasaların ve devletimizin bize verdiği yetkiler çerçevesinde Aksaray’a doğruve hayırlı hizmetler yapmayı istiyoruz. Allah muvaffak etsin inşallah ”dedi.

Vali Ali Mantı daha sonra Nora Alışveriş Merkezini ziyaret etti. Merkez içerisindeki işyerlerini gezen Vali Mantı; esnaflara ‘Hayırlı İşler’dileğinde bulunurken; alışveriş merkezi müdürü Yunus Emre Yıldırım’dan bilgi aldı.

 

Vali Ali Mantı öğrencilerle buluştu

Valimiz Ali Mantı Kaymakam olarak görev yaptığı Mamak’tan Aksaray’a gelen;  Mamak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile buluştu.

Okul Aile Birliği Başkanı Seyfullah Erdal Kiraz ve beraberindeki Mamak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile birliktebir süre görüşen Vali Ali Mantı;15 Temmuz Şehidi  Ömer Halis Demir’in kabrini ziyaret edip Aksaray’a gelen öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum