-

VALİ ALİ MANTI SARIYAHŞİ İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Aksaray Valisi Ali Mantı Sarıyahşi ilçesini ziyaret ederek, ilçe hakkında Belediye Başkanı Fatih Ünsal ve ilçe Kaymakamı Hamza Selçuk’tan bilgi aldı. Gerçekleşen ziyarette Vali Ali Mantı’ya il protokolü eşlik etti. Hükümet Konağı ziyaretinin ardından beraberindeki kurum müdürleri ile birlikte Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Hacı Mehmet Cömert Çok Programlı Lisesini ziyaret eden Vali Mantı okullar hakkında bilgi aldı.

VALİ ALİ MANTI SARIYAHŞİ İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
19 Şubat 2020 - 16:45
Aksaray Valisi Ali Mantı Sarıyahşi ilçesini ziyaret ederek, ilçe hakkında Belediye Başkanı Fatih Ünsal ve ilçe Kaymakamı Hamza Selçuk’tan bilgi aldı.

Gerçekleşen ziyarette Vali Ali Mantı’ya il protokolü eşlik etti.

Hükümet Konağı ziyaretinin ardından beraberindeki kurum müdürleri ile birlikte Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Hacı Mehmet Cömert Çok Programlı Lisesini ziyaret eden Vali Mantı okullar hakkında bilgi aldı.



Akabinde Belediyeyi ziyaret ederek Belediye Başkanı Fatih Ünsal’dan Belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Aksaray Valisi Ali Mantı’dan Sarıyahşi-Demirciobası-Şereflikoçhisar arası 11 km.’lik yol ile ilçeye ait köy yollarının genişletme ve karayolları standardında yapımının bu yıl içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

 

Belediye Başkanı Fatih Ünsal yaptığı açıklamada; "Aksaray Valisimiz Ali Mantı’ya ziyaretlerinden dolayı ve ilçe yolları konusunda göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür etti. Bu hususta emeği geçen Ak Parti Sarıyahşi İlçe Başkanı Alim Eraslan ve AK Parti Sarıyahşi İl Genel Meclis Üyes Deniz Acar’a da teşekkür etti.

Böylelikle bu yıl içerisinde hem köy yolları hem de Belediye tarafından devam eden kilitli taş döşeme çalışmaların tamamlanacağız yollar ile ilgili problemler ortadan kalkacaktır. Görevimizin bilinç ve sorumluluğundayız. Dönemimizde tüm projelerimizi bitirerek ilçemizin sıkıntısı olan tüm sorunları çözüme kavuşturacağız. İlçemize hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.



Vali Ali Mantı Hirfanlı Barajındaki Belediyenin Sosyal Tesislerinide ziyaret ederek Hirfanlı Barajının turizm alanında yapılan ve yapılabilecek hizmetler hakkında Belediye Başkanından bilgi alarak ziyaretini tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum