-

VALİ PEKMEZ, MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU VE BAŞKAN YAZGI, YENİ HASTANE İLE İLGİLİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

307 bin metrekare arsa üzerinde 16 bin metre kare oturum alanı ve 64 bin metrekare kapalı alanı olan ve 81 milyon 200 bin liralık dev bir sağlık yatırımı olan Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılışa hazırlanıyor.

VALİ PEKMEZ, MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU VE BAŞKAN YAZGI, YENİ HASTANE İLE İLGİLİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
08 Eylül 2018 - 11:54
Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu ile birlikte Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek, 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili istişare toplantısı yaptı.

Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, belediye başkan yardımcıları ve belediye birim müdürleri de hazır bulundu. 

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı 400 yataklı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yol, su, kanalizasyon, kaldırım, orta refüj ve asfalt çalışmalarının tamamen Aksaray belediyesi tarafından yapıldığını söyledi.

Başkan Yazgı, yapılan çalışmaları sinevizyon ekranlarından göstererek Vali Pekmez ve Milletvekili Aydoğdu’ya önemli bilgiler aktardı.

Vali Aykut Pekmez ile Milletvekili Cengiz Aydoğdu Aksaray’ın en büyük sağlık yatırımı olan 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Aksaray Belediyesi olarak sağladığı katkılardan dolayı Başkan Yazgı ve ekibine Teşekkür etti.

Yetkililer, yeni Hastanenin eksiklerinin giderilip,  kısa bir süre içinde açılmasının hedeflendiğini belirterek “Hastanemiz şehrimize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dediler

YORUMLAR

  • 0 Yorum