-
ERDOĞAN KAYA

ERDOĞAN KAYA


Yazgıya teşekkür ve Abbas yolcu

09 Ağustos 2015 - 20:25

      İki yıldır Umre ziyareti dışında iş harici il dışına çıkmadan çalışıyorum. Pazartesi gecesi sizlerden bir süre uzak kalıp hem ziyaret hem tatil yaparak dinlenmek istiyorum. Bugünkü yazımı aslında tamamen bu konuya ayıracaktım. Fakat Sayın Haluk Şahin Yazgıya Lise önündeki yapacağı çalışma nedeni ile seçmenlerin talebine olumlu cevap vermesi nedeni ile kendisine bir teşekkür etmeden ayrılmam haksızlık olurdu.

       Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Sayın Haluk Şahin Yazgı Gazetecilerle yaptığı kahvaltılı toplantıda ve benim Televizyon programım esnasında Aksaray Lisesi önünde trafiği rahatlatmak için bir genişletme çalışması yapacağını ve bununla ilgili uzmanlarla fikir alışverişinde bulunduklarını söylemişti.

       Bunun üzerin bir kısım Aksaray Lisesi mezunları Sayın Başkanla yaptıkları görüşme sonunda mezunların taleplerini dikkate alarak Lise önündeki düzenlemede yeni çalışma yapacağını söyleyerek mezunları mutlu etmiştir.

      Siz ne derseniz deyin mühür bende istediğimi yaparım havasında olmadan seçmenin talebine olumlu cevap vermek bir erdemliliktir. Hem de her babayiğidin harcı değildir. Biz eskiden dediğim dedik çaldığım düdük diyenleri bildiğimiz için farklı bir yaklaşım gösteren Başkana teşekkür etmemek haksızlık olurdu.

      Hiç tahmin etmediğim kişiden bu tutum ve davranışı olumlu karşılanmıştır. Bu olumlu karşılama sonucu bizde kendisine teşekkür etmek istedim. Benim dönüşüme kadar konu bayatlamaması için giderken teşekkür etmek istedim.

      Umarım Sayın Başkan bu tutum ve davranışını devam ettirir ve kamuoyunda olumlu tepkiler alır. Tabi bunu yaparken gerekli olan çalışmalardan da geri adım atmamak üzere. Ben bir kez daha bana konuyu yazmamı isteyen mezunlar adına teşekkür ediyorum.

                                                  ABBAS YOLCU

      Abbas yolcu sözünü sık sık kullanırız ya, bir yere giderken ya da yola çıkarken. İnanın ben hayatımda bir denize gireyim yüzeyim ya da havuza gireyim diye özel bir tatile hayatımda hiç gitmedim. Hatta itiraf edeyim inanın yüzmeyi de bilmem, paçamdan derin suda boğulurum. Suya eskiden çocukken göletlerde girmişimdir, denizi sadece uzaktan ve üzerinde vapurda seyrederim. Özel olarak bir deniz tutkum yoktur.

       Genelde seyahat ve araştırma yapmayı, güzel manzaralı yerleri, köy hayatını ve tarihi yerleri gezip oksijen almayı severim. Hani tatil bahane diye bir söz var ya benimki öyle.

       Ege bölgesine 2 yıldır gitmiyorum, orada torunlar ve yakınlarım var. Hem onları ziyaret etmek ve hem de güzel yerleri gezip sizlerle paylaşmak istiyorum.

       Az çok beni takip edenler bilirler ben gezdiğim yerleri okurlarım ve seyircilerimle mutlaka paylaşırım. Manisa Turgutlu’da ve İzmir’de akraba ve yakınlarım var. Hem onları ziyaret eder hem de o bölgeleri gezmeyi severim.

       Bugün fazla uzatmayacağım, inşallah bu seyahatimizde sizinle de paylaşacağım bol malzeme olur. Gezimi sizlerle de paylaşır birlikte yaşarız. Dönüşte görüşmek üzere Allaha emanet olun.