-
HAZIM TURAN

HAZIM TURAN


MUSUL OPERASYONUNDA OLMAMIZ ŞART…!

17 Ekim 2016 - 18:33

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da özellikle belirttiği gibi Türkiye'nin fiilen katılmadığı bir operasyonda bölgeden kaos çıkar ve bu kaos dan doğabilecek neticelerden Türkiye sorumlu tutulamaz.

Biz operasyonda da,masada da mutlaka olmalıyız, bu gerek bölgenin istikrarı gerekse yurdumuzun sınır güvenliği için olmazsa olmazımızdır.

Türkiye’nin geleceğini belirlemeye çalışan karanlık güçler bunu engelleyerek bizim bölgede söz sahibi olmamızı istememektedirler.

Bunun bariz örneği Başika Kampı konusunda da verilmeye çalışılan mesajlar dır.

Bizim Başika'dan çıkmamız bölgede hakimiyetin terör örgütlerinin eline geçmesi ve Ülkemiz üzerindeki oynanmak istenen oyunlara zemin oluşturulmasını doğuracaktır,bu nedenle bizim Başika’dan çıkmamızı hiç kimse beklemesin. Biz oradayız ve DEAŞ'a karşı her türlü operasyonlar yapılmakta ve yapılmaya da devam edilmelidir.

Bölgede bir mezhep çatışması yaratılarak bölgeye DEAŞ , PKK ve uzantısı PYD nin yerleştirilmesi hedeflenmektedir. 

Fırat Kalkanı operasyonu çerçevesinde verdikleri sözlerinde durmayan ve bölgenin YPG ile PYD'den temizlemezsinde sessiz kalan Stratejik ortaklarımız, şimdide Musul ve Başika ile ilgili aynı oyunları sergilemektedirler.

Şunu cihanı alem bilmelidir ki TÜRKİYE artık oyunların rahatça oynandığı bir devlet değil bölgede yapılacak uygulamalara karar verecek bir ülkedir.

Bu nedenle de MUSUL OPERASYONUNDA DA MASADA DA OLMAMIZ ŞARTTIR…

YORUMLAR

  • 0 Yorum